درمان «آفْت دهان» با چند راهکار طب سنتی/ علت آفت دهان چیست؟
یک کارشناس طب سنتی گفت: طبق قواعد نجومی و حالات بدن و خون در ایام مختلف ماه و سال، روزهای ۱۵، ۱۷، ۱۹، ۲۱ و ۲۴ اسفند ۹۶ برای حجامت مناسبتر است.
یبوست به «امالامراض» معروف است یعنی علاوه بر اینکه خود یک بیماری است، سبب بسیاری از بیماریهای دیگر میشود؛ تجمع سموم در بدن یکی از مهمترین عارضههای این بیماری است که میتواند همه اعضاء بدن شامل کبد، مغز، قلب و سایر اندامهای حیاتی را تحت تأثیر قرار دهد.
یک کارشناس طب سنتی گفت: سنگ پا کشیدن باعث تمرکز بدن بهسمت پا میشود و بعضی از سردردها و مشکلات مغز و اعصاب فروکش میکند.
ورزش چشم با خواندن خطوط نازک؛ ورزش گوش با گوش سپردن به صداهای دور؛ ورزش مغز با تفکر؛ ورزش حلق و حنجره با آواز خواندن و ورزش دست با بافتنی بافتن میسر است.
یک کارشناس طب سنتی گفت: اگر پس از غذا دست را نشویید، ذرات غذا بعد از مدتی، تغییر ماهیت میدهند و ممکن است موادی آزاد شود که وارد پوست، چشم یا دهان شود.
رزیدنت طب سنتی ایران دانشگاه علوم پزشکی تهران درباره تقویت کودکان اظهار داشت: مصرف عصاره گوشت در تقویت کودکان بسیار مؤثر است.
سید جواد علوی با بیان نکات مفیدی از دیدگاه طب سنتی, اظهار داشت: افراد سردمزاج بهتر است برنج را با زیره یا شوید طبخ کنند.
یک پژوهشگر طب سنتی گفت: مصرف برخی مواد غذایی طبیعی برای خوش اخلاقی تاثیرگذار است.
یک متخصص طب سنتی گفت: حذف یک وعده غذا بدون هیچ مقدمهای باعث ایجاد ضعف درونی در درازمدت میشود، و کسانی اقدام به رژیمهای سخت، غلط و افراطی میکنند, دچار مشکلات شدید اعصاب و پوست میشوند.
یک مدرس دانشکده طب سنتی گفت: مالیدن روغن سنبل الطیب، روغن مصطکی و ضماد پوست سیب و “به” بهروی معده در ضعف معده مفید است.
از آنجا که بیماری کبدچرب از جمله بیماری های خاموش و بی نشانه است، پیشگیری از ابتلا به آن از جمله اولویت ها قرار می گیرد.
یک متخصص طب سنتی سرنوشت غذا در بدن را تشریح کرد و گفت: وقتی مواد غذایی از راه دهان وارد بدن انسان میشوند، چهار مرحله هضم را طی میکنند تا قابلیت پیوستن به اعضا یا جایگزینی مواد و انرژی از دست رفته را پیدا کنند.