آمارهای سرطان در ایران هشداردهنده است. پیشبینی میشود در کشور ما نزدیک به ۳۵۰ هزار نفر مبتلا به سرطان باشند و در برخی استانها، سرطان عامل دوم مرگ و میر و در برخی استانها عامل سوم به حساب میآید. همچنین بر اساس آمارها، سالانه بیش از صد هزار نفر در ایران به سرطان مبتلا میشوند.
آنچه در رژیم غذایی شما جای دارد و مصرف می کنید اثر قاب توجهی بر بسیاری جنبه های سلامت، از جمله ابتلا به بیماری های مزمن مانند بیماری قلبی، دیابت و سرطان دارد.
پژوهشگر واحد علوم و تحقیقات موفق به ابداع روشی جدید برای درمان سرطان به خصوص درمان سلولهای سرطانی ریه شد.
مصرف زیاد غذاهای چرب و سرخشده، انواع فست فودها و نیز مصرف زیاد نمک از جمله مشکلاتی است که در الگوی غذایی دانش آموزان وجود دارد.
ناباروری در مردان شاید جدیترین خطری باشد که به استفاده از لپتاپها مربوط است.
آیدا، از سال ۸۹ با سرطان خداحافظی کرده است. مادرش از روزهایی میگوید که کودکش را برای درمان به تهران میآورده و البته پسرش را هم باردار بوده است.
رئیس سازمان نظام پزشکی کشور گفت: رسانهها در زمینه کاهش شیوع سرطان در جامعه میتوانند کمکهای موثری کنند مانند آگاهی دادن به مردم در خصوص مصرف نکردن زیاد نمک و چربی و همچنین بعضی از غذاها که با احتراق زیاد تهیه یا سوخته اند مانند ته دیگ خورده نشود.
به رشد کنترل نشده سلول های پوشش داخلی مجرای شیری یا لوبول، سرطان سینه گفته می شود. هر سینه از ۱۵ تا ۲۰ بخش به نام لوب تشکیل شده که به صورت خوشه ای در کنار هم قرار دارند.
معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت گفت: تریاک عاملی سرطان زا و بیماری زاست و امکان ابتلا به سرطانهای مری، معده، لوزالمعده و مثانه در میان مصرف کنندگان تریاک بیشتر است.
«آکریلآمید» یک مادۀ اسیدی سرطانزا است که هنگام سرخکردن ایجاد میشود، اما مقدار آن در چیپس سیبزمینی بیشتر است.
صادقی بر لزوم مصرف غذایی طبیعی تاکید کرد و گفت: غذاها نباید ماده نگهدارنده داشته باشد و ترکیبات شیمیایی هم به آنها اضافه نکنیم .
قوام نصیری گفت: طبخ غذا در کشور بسیار نامناسب است و استاندارد در تولید مواد غذایی، بسته بندی و پخت آنها رعایت نمی شود.
خطر ابتلا به سرطان سینه، پوست و نیز سایر سرطان ها در افراد قد بلندتر بیشتر است.