رئیس شبکه بهداشت و درمان گچساران گفت: مراکز بهداشت و درمان گچساران از جمله خانههای بهداشت با اعتباری افزون بر ۱۰ میلیارد ریال تعمیر و تجهیز شده است.
مدیر بهداشت و درمان گچساران گفت: مرکز بهداشتی و درمانی جدید در این شهرستان در حال حاضر ۶۵ درصد پیشرفت فیزیکی دارد.
مدیر شبکه بهداشت و درمان گچساران گفت: تصادف خودرو پژو با لودر در ورودی شهر گچساران منجر به کشته شدن دو سرنشین خودروی پژو ۴۰۵ شد.
مدیر شبکه بهداشت و درمان گچساران از اخذ مجوز احداث باشگاه مثبت برای مشاوره و درمان بیماریهای ایدز و هپاتیت خبر داد.
رئیس شبکه بهداشت و درمان گچساران گفت: شب گذشته و بر اثر رانندگی با سرعت زیاد یکی از شهروندان گچسارانی با برخورد با بلوار وسط خیابان سه راه بیمارستان شهید رجایی جان خود را از دست داد.
این پزشک با بیان اینکه خود وی از نزدیک بیماران را مورد معاینه قرار داده است، تصریح کرد: از مجموع سهنفر که به گچساران منتقل شدهاند، حال یک نفر چندان رضایتبخش نیست اما توسط نیروهای درمانی تحت مداوا قرار دارد و امیدواریم هرچه زودتر وضعیت این فرد نیز بهبود یابد.
اسدپور افزود: با توجه به علائم بیماران ازجمله تنگی مردم چشم آنان، گمان قوی من استفاده از مواد مخدر برای آلودهکردن این شربتهاست.
رئیس شبکه بهداشت و درمان گچساران از جمعآوری ۷۰۰ کیلوگرم مواد غذایی تاریخ مصرف گذشته در ایام نوروز در این شهرستان خبر داد
مدیر شبکه بهداشت و درمان گچساران از خدماتدهی مراکز خدمات پزشکی این شهرستان به ۱۱ هزار مراجعهکننده در تعطیلات نوروزی در این شهرستان خبر داد.
مدیر شبکه بهداشت و درمان گچساران گفت: کیفیت خدمات درمانی به شهروندان در این شهرستان افزایش مییابد.
سلام دنا؛ در هفتمین روز دهه فجر، درمانگاه سرپایی حاجیه نرگس خادمی با حضور استاندار کهگیلویه و بویراحمد، نماینده مردم باشت و گچساران در مجلس شورای اسلامی، فرماندار شهرستان گچساران، معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی استان، مدیرعامل مجمع خیرین سلامت استان و تعدادی از مسئولان شهرستانی و استانی افتتاح شد. به گزارش پایگاه خبری تحلیلی سلام دنا، ظهر […]