معاون اداری و مالی سازمان تأمین اجتماعی از آغاز ارائه کاراکارت به بازنشستگان و مستمری بگیران این سازمان خبر داد و گفت: بازنشستگان میتوانند با ارسال کد ملی خود به سامانه پیام کوتاه ۱۰۰۰۱۴۲۲ و یا مراجعه به سایت www.samanehrefah.ir تمایل خود را برای دریافت این کارت اعتباری اعلام نمایند.
مدیر صندوق کارآفرینی امید گچساران از پرداخت ۲۵ میلیارد و ۸۵ میلیون ریال تسهیلات در قالب اشتغالزایی و ازدواج در نیمه نخست امسال در این شهرستان خبر داد.
اداره کل مطبوعات و خبرگزاری های داخلی وزارت ارشاد به بیش از ۷۰ پایگاه خبری دیگر که به اصلاح الزامات قانون مطبوعات اقدام نکرده اند تذکر داد.
در معامله اخیر، قطعات یدکی هواپیما به ایران فروخته نشده است. با این حال بوئینگ بدون اشاره به جزئیات بیشتر، اعلام کرده است که احتمال فروش قطعات در آینده وجود دارد.
با وجود اقدامات صورت گرفته برای برگزاری باشکوه کنگره ملی بیبی حکیمه (س) نقصهایی وجود دارد که انتظار میرود هماهنگیهای لازم برای رفع آنها از سوی مسئولان صورت گیرد.