متخصص اطفال گفت: شیر مادر اولین غذای کودک و حاوی ارزش غذایی بالایی است ، ولی مهم تر از ارزش غذایی این ماده، ایمنی زایی آن بوده که نوزاد را در مقابل انواع بیماریهای عفونی مقاوم می کند. دکتر سید حسام الدین نبوی زاده،افزود: شیر مادر حاوی موادی به نام “آنتی بادی” یا “پادتن” است که […]
دکتر نبوی زاده تاکید کرد: با توجه به اینکه شیر خشک از شیرگاو تهیه می شود و با وجود تغیبراتی که در ترکیبات آن صورت می گیرد تا میزان آلرژی زایی آن کمتر شود؛ باز هم می تواند عوارض شیر گاو را در پی داشته باشد.
سیستم ایمنی همانند اکثر ارگان های بدن در زمان تولد کاملا تکامل نیافته است و رحم مادر کاملا استریل است، بنابراین سیستم ایمنی نوزادان فعال نشده و آمادگی ابتلا به آلرژی را دارد.