جوانههای غلات و دانهها سرشار از ویتامینها و مواد معدنی اند و در گروه سبزیها قرار میگیرند. ماش، عدس، گندم، جو و شنبلیله، دانههایی هستند که بیش از همه برای تهیه جوانه مناسب هستند. طی جوانه زدن، نشاسته، پروتئین و چربیهای موجود در دانه به واحدهای قابل هضم و جذبتری تبدیل میشوند . در این […]
انجمن قلب آمریکا به تمام افراد توصیه میکند برای حفظ سلامتشان حداقل هفتهای ۲ مرتبه ماهی، بهخصوص ماهیهای چرب حاوی امگا۳ مصرف کنند. به طور کلی هر وعده ماهی مصرفی باید حدود حداقل۱۳۰-۱۲۰ گرم یا به اندازه کف دست یک خانم، گوشت خالص ماهی باشد. 1- آیا ماهیهای تازه موجود در بازار از ماهیهای منجمد […]
سیب زمینی ترشی همان سیبزمینیهای كوچك كج و كولهای هست كه در بازار میوه و ترهبار به چشم میخورد. این سیبزمینیها كه مدتهاست راه خود را به آشپزخانهها باز كرده است، استفاده دارویی زیادی دارد. سیب زمینی ترشی گیاهی است از خانواده مركبات كه گلهایی شبیه به گلهای آفتابگردان دارد. البته گلهای این […]
انجیر میوه ای مقوی و شیرین است که در قرآن به آن قسم خورده شده است. نام عربی آن ” تین ” و نام انگلیسی آن ” “FIG”می باشد. درخت انجیر بومی آسیای غربی و كشورهای مدیترانه است و از آنجا به عربستان ، سوریه و فلسطین اشغالی برده شده است . انجیر درختی است […]
برخي از موادغذايي شايد بي ضرر به نظر برسد اما مصرف زياد آن مي تواند به بدن آسيب برساند. به همين علت در اين مطلب ، به چند ماده غذايي که مصرف زياد آن مي تواند سمي باشد، اشاره مي شود. (البته در مصارف دارويي از همين مواد موثره گياهي وبه ميزان مناسب براي درمان […]
1_ سركوب سیستم ایمنی بدن.2_ بر هم زدن تعادل املاح در بدن.3_كاهش تمركز، بد خلقی و افزایش اضطراب. 4_ كاهش انعطاف پذیری و عملكرد بافتها.5_ افزایش سطح تری گلیسریدهای خون.6_ سبب فقر مس و كروم میشود. 7_ تداخل در جذب كلسیم، منیزیم و پروتئینها.8_ پیری زود رس.9_ پوسیدگی دندانها و بیماریهای لثه ای. 10_ افزایش […]