پیروی از برنامه غذایی متنوع و متعادل،تقسیم وعده ها به حداکثر ممکن،مصرف غذای سبک و مختصر به هنگام افطار(شیرگرم، فرنی و شیر برنج)،استفاده از سبزیها و میوه ها در هنگام افطار و همچنین در فاصله زمانی بین افطار و عدم زیاده روی در مصرف مواد غذایی شیرین در وعده سحری از جمله نکات مهم تغذیه ای در […]
نکاتی ساده برای سلامت روزهداراننکات سادهای که افراد روزهدار در طول ماه رمضان باید برای حفظ سلامت خود رعایت کنند در این مطلب به آن اشاره شده است: تامین آب مورد نیاز بدنبرای آنکه در فصل تابستان بدن رطوبت خود را حفظ کند باید حدود هشت لیوان آب نوشیده شود به همین دلیل در طول […]