تب ناگهانی، بدن درد، کوفتگی، ضعف، سردرد، درد شدید عضلات، بی اشتهایی، درد پشت حدقه چشم، ترس از نور، تهوع، استفراغ، گلو درد و دل درد از جمله علائم ابتلا به تب کریمه کنگو است.
سازمان دامپزشکی از ۱۵ فروردین سال جاری اعلام کرد، کسی حق عرضه ماهی قزلآلا به بازار را ندارد، مگر اینکه گواهی عاری از مالاشیتگرین را داشته باشد.
نگهداری گوشت تازه گرم، حداقل به مدت ۱۲ ساعت در دمای ۴ درجه برای طی شدن جمود نعشی و تولید اسید لاکتیک و از بین رفتن ویروس از جمله تب کریمه کنگو و در صورت وجود برای آلایشهای خوراکی مثل جگر و قلوهها این زمان باید دو برابر شود. به گزارش پایگاه خبری – تحلیلی […]