یک کارشناس بهداشت در خصوص زمان تعویض وسایل شخصی مثل حوله و مسواک توضیح داد.
در این مطلب همچنین با تاکید بر اینکه سرویس بهداشتی آلودهترین محل در خانه نیست، فهرستی از لوازم و مکانهایی که بالاترین میزان آلودگی را دارند ارائه شده است:
معاون فنی مرکز بهداشت استان گفت: سامانه مدیریت نظارت و ارتباطات مردمی (۱۴۹۰) از جمله خدماتی است که اگر بسیاری از مردم از شرح وظایف آن اطلاع پیدا کنند
در خصوص داشتن غذای سالم و ایمن لازم است بدانیم برای داشتن مواد غذایی سالم، میبایست در ابتدا با رعایت نکات بهداشتی آنها را تمیز نگه داشت و علاوه بر آن با جدا کردن مواد غذایی خام از پخته، پختن کامل مواد غذایی، طبخ غذا با درجه حرارت مناسب و استفاده از آب و مواد غذایی سالم در این راه کوشید.
حجت الاسلام طزری در پایان با بیان اینکه توجه به سالمسازی سفرهها باید بیش از سایر مسائل مورد توجه قرار گیرد، تأکید کرد: کنترل مزارع و جلوگیری از تخلفات تولید مهم است اما این کار من و مردم نیست در حالیکه
مراسم تجلیل از فعالان حوزهی سلامت در شهرستان چرام، پیش از ظهر امروز، با حضور معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی استان، امام جمعه شهر چرام، مدیر شبکه بهداشت این شهرستان و جمعی از
کلسترول موجود در جگر، دو برابر بیشتر از گوشت قرمز کمچربی است و ۱۲۰ گرم جگر سرخ شده، ۵۰۰ میلیگرم کلسترول دارد؛ در حالیکه بهتر است مصرف کلسترول روزانه از ۳۰۰ میلیگرم تجاوز نکند.