اضطراب، افسردگی و خستگی می تواند از عوارض جانبی سالادی باشد که همراه با غذا خورده اید.
مطالعات اخیر حاکی از آن است که داشتن یک برنامه غذائی و رژیم مصرفی روزانه مبتنی بر میوه ها، سبزیجات و مغزیجات، به همراه کاهش مصرف گوشت و مواد غذائی فراوری شده با کاهش میزان افسردگی مرتبط است.
مصرف آب سیب، فالوده سیب، آب هویج و همچنین مصرف هویج پخته یا مصرف دمنوشهای گیاهی مانند گاوزبان, بادرنجبویه, استخودوس میتواند به کاهش بیماریهای روانپریشی مانند افسردگی کمک کند.
محققان در جدیدترین پژوهش های خود دریافتند که مصرف کربوهیدرات های تصفیه شده، می تواند باعث تغییر خلق و خوی و ایجاد یا تشدید خستگی و سایر علائم افسردگی در زنان یائسه شود.
گفتگو با یک استاد دانشگاه ناگزیر از بحث تئوریک است اما گپ زدن از تئوری هایی که جامعه خود را بتوانی با آن تحلیل و تبیین کنی، جذاب است. در گفتگو با دکتر معیدفر، جامعه شناس و عضو هیئت علمی دانشگاه تهران در ریشه یابی وضعیت فعلی جوانان ایرانی، از پارادوکس های این نسل سخن […]