مدیرکل بنیاد مسکن کهگیلویه و بویراحمد گفت: طرح هادی ۳۵۰ روستای بالای ۲۰ خانوار این استان اجرا شده است.
مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی کهگیلویه و بویراحمد گفت: نوسازی واحدهای مسکونی روستایی و شهری در کهگیلویه و بویراحمد در دستور کار بنیاد مسکن انقلاب اسلامی این استان قرار دارد.
مدیر کل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی کهگیلویه وبویراحمد با اشاره به اینکه برای مام روستاهای بالای ۲۰ خانوار استان طرح هادی تهیه شده است، گفت: این استان در این راستا مقام اول کشوری را کسب کرده است.
مدیرکل بنیاد مسکن کهگیلویه و بویراحمد بیان کرد: افزایش رفاه حال مردم مناطق روستایی، کاهش مهاجرت به شهرها و در پی آن پیشگیری از حاشیه نشینی و توسعه مشاغل کاذب به جای تولید، بالارفتن میزان تولید و خودکفایی ملی از مهمترین مزایای اجرای طرح هادی است.
سه طرح هادی روستایی در شهرستان بهمئی استان کهگیلویه و بویراحمد به بهره برداری رسید.