هشتمین اهدای عضو بیمار مرگ مغزی در استان
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی یاسوج از هشتمین اهدای عضو بیمار مرگ مغزی در سال ۹۴ در استان کهگیلویه و بویراحمد خبر داد.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی یاسوج از هشتمین اهدای عضو بیمار مرگ مغزی در سال ۹۴ در استان کهگیلویه و بویراحمد خبر داد.
به گزارش پایگاه خبری – تحلیلی سلام دنا؛ دکتر پرویز یزدان پناه افزود: اهدای دو کلیه، کبد وقرنیه های جوان ۱۶ساله ساکن روستای اسلام آباد تنگ سریز از توابع شهرستان بویراحمد،که بر اثر سانحه ای دچار ایست قلبی و تنفسی و به دنبال آن دچارمرگ مغزی شده بود، به ۵ بیمار نیازمند، زندگی تازه ای بخشید.
وی خاطر نشان کرد: با پیشنهاد واحد پیوند اعضا معاونت درمان دانشگاه و پس از اظهار رضایت خانواده مرحوم علی کریمی حبیب آباد، تیم جراحی پیوند اعضای شیراز در بیمارستان شهید بهشتی یاسوج حضور یافته و اعضای نام برده را پس از خارج کردن از بدن بیمار، به بیمارستان نمازی شیراز انتقال داده و به بیماران نیازمند به این اعضای حیاتی پیوند داده شد.
دکتر یزدان پناه افزود: با این اهدا استان کهگیلویه و بویراحمد با ۷۵ اهدای عضو از استانهای پیشروی کشور است که تاکنون جان ۲۰۲ بیمار نیازمند پیوند عضو را نجات داده است .
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی استان در پایان ضمن ارج نهادن به این اقدام انسانی و خیرخواهانه از خداوند متعال برای آن مرحوم علو درجات و برای خانواده ایشان صبر و شکیبایی مسئلت نمودند.
انتهای پیام/ محمدرضا قنبری
خداوند انشاءالله در این ماه رحمت علو درجات را به این جوان و بالاترین پاداش را برای خانواده مرحوم مسئلت دارد .