۹۷ میلیارد تومان اعتبار به حوزه بهداشت و درمان کهگیلویه و بویراحمد اختصاص یافت
رئیس دانشگاه علوم پزشکی یاسوج از اختصاص اعتبارات ۹۷ میلیارد تومانی به حوزه درمان در سفر رئیسجمهور به کهگیلویه و بویراحمد خبر داد.
به گزارش پایگاه خبری_تحلیلی سلام دنا ، رضا چمن عصر دیروز در نشست تجلیل از بهورزان گچساران اظهار داشت: مبلغ ۹۷ میلیارد تومان در سفر ریاست جمهوری به بخش درمان و سلامت استان کهگیلویه و بویراحمد اختصاص یافته است.
وی با بیان اینکه دولت تدبیر و امید توجه خاصی به بخش سلامت جامعه داشته، افزود: روند ارتقای شاخص سلامت در استان کهگیلویه و بویراحمد پیشرفت فوقالعادهای داشته است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی یاسوج اذعان داشت: پروژههایی در استان تا سال ۹۶ به بهرهبرداری خواهند رسید که از جمله بیمارستان ۹۶ تختخوابی شهرستان گچساران بوده که با پیشرفت فیزیکی ۹۰ درصدی در حال اجراست.
چمن گفت: همچنین بیمارستان ۳۲ تختخوابی شهرستان باشت با پیشرفت فیزیکی ۷۵ درصد در حال اجرا بوده و تا اوایل سال ۹۶ به بهرهبرداری خواهد رسید.
وی عنوان کرد: بیمارستان ۲۰۰ تختخوابی شهر یاسوج با اعتباری بالغ بر ۳۷ میلیارد تومان تا سال ۹۶ به بهرهبرداری میرسد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی یاسوج خاطرنشان ساخت: بیمارستان ۳۰ تختخوابی بهمئی نیز با پیشرفت ۳۵ درصدی در سال آینده به بهرهبرداری خواهد رسید.
وی اذعان کرد: سیمای سلامت استان کهگیلویه و بویراحمد روزبهروز در حال دگرگونی بوده و با این روند شاخص سلامت استان همواره رو به افزایش است.
چمن با بیان اینکه با همه توان پیگیر عملیاتی کردن و بهرهبرداری از طرحهای نیمهتمام در حوزه درمان و سلامت استان هستیم، افزود: مسؤولان ارشد اجرایی استان و ما در حوزه بهداشت و درمان از مرکز به دنبال جذب اعتبارات هستیم.
انتهاتی پیام/فارس
هیچ دیدگاهی درج نشده - اولین نفر باشید