۸۵ روستای استان با تانکر، آبرسانی می شود/ احتمال افزایش روستاها
مدیرعامل آب و فاضلاب روستایی کهگیلویه و بویراحمد گفت: هم اکنون ۸۵ روستای این استان با تانکر، آبرسانی می شود و احتمال افزایش این گونه روستاها در تابستان امسال به دوبرابر کنونی وجود دارد.
مدیرعامل آب و فاضلاب روستایی کهگیلویه و بویراحمد گفت: هم اکنون ۸۵ روستای این استان با تانکر، آبرسانی می شود و احتمال افزایش این گونه روستاها در تابستان امسال به دوبرابر کنونی وجود دارد.
به گزارش پایگاه خبری – تحلیلی سلام دنا؛فیض الله پاسره افزود: درصورت رعایت نکردن صرفه جویی و الگوهای صحیح مصرف، احتمال افزایش مشکلات در زمینه تامین آب روستاها وجود دارد.
وی اظهار کرد: خشکسالی های پیاپی، تمکین نکردن روستائیان از قانون، مصرف بی رویه و فرسودگی خطوط توزیع و انتقال از جمله مهمترین چالش های فراروی آب استان است.
پاسره بیان کرد: استان در یک دوره خشکسالی قرار دارد و باید متناسب با آن وضعیت مصرف آب را برنامه ریزی کرد.
وی عنوان کرد: آب ۶۵ درصد روستاهای استان از چشمه تامین می شود که بارش های سالیانه بر تامین آب این روستاها تاثیرزیادی دارد.
پاسره گفت: برخی روستاها از خرید کنتور آب خودداری می کنند و به دلیل تامین آب این روستاها از چشمه، آن را حق خود می دانند.
وی اظهار کرد: ۵۰ درصد شبکه توزیع و انتقال آب روستایی استان فرسوده است و به همین دلیل بخش زیادی از آب تامین شده هدر می رود.
براساس سرشماری عمومی نفوس و مسکن ۱۳۹۰ ، کهگیلویه و بویراحمد ۶۵۰ هزار نفر جمعیت دارد که ۴۸ درصد آن در روستاها زندگی می کنند.
یک هزار و ۶۷۴ روستای دارای سکنه در این استان هست که ۷۰۰ روستای آن بالای ۲۰ خانوار جمعیت دارند.
هیچ دیدگاهی درج نشده - اولین نفر باشید