گفتاری پیرامون غذای سالم و امن
در خصوص داشتن غذای سالم و ایمن لازم است بدانیم برای داشتن مواد غذایی سالم، میبایست در ابتدا با رعایت نکات بهداشتی آنها را تمیز نگه داشت و علاوه بر آن با جدا کردن مواد غذایی خام از پخته، پختن کامل مواد غذایی، طبخ غذا با درجه حرارت مناسب و استفاده از آب و مواد غذایی سالم در این راه کوشید.
بی شک نمی توان نقش سلامت و ایمنی مواد غذایی را در سلامت و تندرستی افراد جامعه نادیده گرفت. تغذیهای که بر اساس اصول علمی و با در نظر گرفتن تمامی احتیاجات بدن ما تنظیم شده باشد و از سلامت لازم به لحاظ عاری بودن از هر گونه آلودگی میکروبی، شیمیایی و غیره برخوردار باشد، قطعا سلامت انسان را تامین خواهد کرد.
به گزارش پایگاه خبری – تحلیلی سلام دنا؛ اگرچه آلودگی های غذایی می تواند به سرعت انتشار پیدا کند، اما می توان با بالاتر بردن همکاری بین دولت و افراد جامعه میزان شیوع این بیماری ها را کاهش داد. امسال تأکید سازمان بهداشت جهانی بر ایمنی و سلامت غذا است و شعار امسال ایمنی غذا از مزرعه تا سفره انتخاب شده است.
هرکسی علاقمند است که سالم به نظر برسد و سلامتی را احساس کند، با انتخاب مواد غذایی امنتر، تغذیه سالمتر و فعالیت بدنی منظم، میتواند سلامت خود را در طول زندگی بهبود ببخشد. ایمنی مواد غذایی یک مسئولیت مشترک است. این اصل مهم باید در تمام طول زنجیره تولید مواد غذایی – از کشاورزان و تولید کنندگان به فروشندگان و مصرف کنندگان- رعایت شود.
در خصوص داشتن غذای سالم و ایمن لازم است بدانیم برای داشتن مواد غذایی سالم، میبایست در ابتدا با رعایت نکات بهداشتی آنها را تمیز نگه داشت و علاوه بر آن با جدا کردن مواد غذایی خام از پخته، پختن کامل مواد غذایی، طبخ غذا با درجه حرارت مناسب و استفاده از آب و مواد غذایی سالم در این راه کوشید.
معصومه رویدل
کارشناس آموزش بهداشت استان کهگیلویه و بویراحمد
هیچ دیدگاهی درج نشده - اولین نفر باشید