کشف بیش از ۳۰ کیلوگرم تریاک در جاده یاسوج – اصفهان
جانشین فرماندهی انتظامی کهگیلویه و بویراحمد گفت: ۳۰ کیلو و ۶۰۰ گرم تریاک از یک دستگاه خودروی پژو ۴۰۵ در جاده ارتباطی یاسوج – اصفهان کشف شد.
جانشین فرماندهی انتظامی کهگیلویه و بویراحمد گفت: ۳۰ کیلو و ۶۰۰ گرم تریاک از یک دستگاه خودروی پژو ۴۰۵ در جاده ارتباطی یاسوج – اصفهان کشف شد.
به گزارش پایگاه خبری-تحلیلی سلام دنا به نقل از پایگاه خبری پلیس کهگیلویه و بویراحمد، سرهنگ مهدی انصاری روز دوشنبه افزود: ماموران اداره عملیات ویژه پلیس مبارزه با مواد مخدر فرماندهی انتظامی این استان هنگام اجرای تور ایست و بازرسی و کنترل خودروهای عبوری در جاده ارتباطی یاسوج – اصفهان به یک دستگاه خودروی پژو ۴۰۵ مظنون شده و آن را متوقف کردند.
وی بیان کرد: در بازرسی از این خودرو ۳۰ کیلو و ۶۰۰ گرم تریاک کشف و ضبط شد.
انصاری اظهار کرد: راننده و دو سرنشین خودروی حامل مواد مخدر مکشوفه دستگیر و تحویل مراجع قضایی کهگیلویه و بویراحمد شدند.
وی عنوان کرد: خودروی حامل مواد مخدر مکشوفه نیز به پارکینگ انتقال یافت.
انتهای پیام/ایرنا
هیچ دیدگاهی درج نشده - اولین نفر باشید