چاقی، فرد را به چه سرطانهایی گرفتار می کند؟+ نقش مهم میوهها و سبزیجات در وزن ایده ال
وی ادامه داد: ایجاد موازنه در رژیم غذایی با مصرف دو سوم مواد غذایی گیاهی و حداکثر یک سوم مواد غذایی حیوانی، از جمله راهکارهای پیشگیری از خطر ابتلا به سرطان است.
متخصص آنکولوژی و رادیوتراپی ، با بیان اینکه بهتر است با کمک میوهها و سبزیجات به وزن ایدهآل برسیم، هشدار داد: چاقی خطر ابتلا به سرطانهایی مانند روده بزرگ، کلیه و مری را افزایش میدهد.
به گزارش پایگاه خبری – تحلیلی سلام دنا؛ دکتر احمد رضازادهمافی، اظهار کرد: اگرچه هیچ ماده غذایی مشخصی نمیتواند خطر ابتلا به سرطان را کاهش دهد، اما میتوان با کاربرد ترکیب مناسبی از مواد غذایی این خطر را کاهش داد.
وی ادامه داد: ایجاد موازنه در رژیم غذایی با مصرف دو سوم مواد غذایی گیاهی و حداکثر یک سوم مواد غذایی حیوانی، از جمله راهکارهای پیشگیری از خطر ابتلا به سرطان است.
میوه های پررنگ، مغذی تر هستند
این پزشک متخصص آنکولوژی و رادیوتراپی با اشاره به بالا بودن ترکیبات مغذی موجود در میوهها و سبزیجات، عنوان کرد: پررنگتر بودن میوه و سبزی، نشانه بیشتر بودن مواد مغذی موجود در آن است.
رضازاده مافی، توصیه کرد: با پیروی از رژیمهای غذایی حاوی سزیجات و میوهها، خطر چاقی و تبعات بعدی آن مانند سرطان، بیماریهای قلبی – عروقی و فشارخون را از خود دور سازیم.
هیچ دیدگاهی درج نشده - اولین نفر باشید