واکنش دکتر خادمی به تخریب ها/اعتراف استاندار به ضعف جدی اطلاع رسانی/ دولت یازدهم، مظلوم ترین و نجیب ترین دولت است/نباید اجازه طلبکاری به برخی ها که بر اثر ناتوانی مدیریتی خود انبوهی از مشکلات را تحمیل کردند، داده شود
بالاخره استاندار کهگیلویه و بویراحمد ترجیح داد در شورای اداری به یکی از مشکلات اساسی مدیران خود در استان کهگیلویه و بویراحمد اذعان کند و یادآور شود: «ضعف حوزه اطلاع رسانی در کنار رفتارهای نجیبانه از سوی دولت یازدهم تا حدودی راه را برای پروژه تخریب علیه دستاوردهای این دولت باز کرده است که باید […]
بالاخره استاندار کهگیلویه و بویراحمد ترجیح داد در شورای اداری به یکی از مشکلات اساسی مدیران خود در استان کهگیلویه و بویراحمد اذعان کند و یادآور شود: «ضعف حوزه اطلاع رسانی در کنار رفتارهای نجیبانه از سوی دولت یازدهم تا حدودی راه را برای پروژه تخریب علیه دستاوردهای این دولت باز کرده است که باید این مهم در حدود یک سال باقی مانده سامان یابد».
به گزارش سلام دنا؛ هر چند که دکتر موسی خادمی نیز در یکسال مانده به پایان دولت یازدهم تلاش دارد این مشکل اساسی و کمتر دیده شده را در استان به نحوی رفع نماید، اما به نظر می رسد این مهم به راحتی محقق نخواهد شد، چرا که نماینده عالی دولت در استان و مدیران استانی به راحتی هر چه تمام تر این سه سال را از دست دادند و قاعدتا جبران آن نیز زمان بر خواهد بود.
همین نوع رفتار و جدی نگرفتن حوزه تبلیغات و اطلاع رسانی باعث شد که کمتر اثری از بیان خدمت رسانی های صورت گرفته در افکار عمومی شاهد باشیم، حتی یک بار بازدید نماینده عالی استان از سازمان های دولتی را نیز تاکنون نشنیده و ندیده ایم.
در نشست شورای اداری استان دکتر خادمی دولت یازدهم را مظلوم ترین و در عین حال نجیب ترین دولت در دوران پس از انقلاب دانست و تاکید کرد: رفتار نجیبانه دولت دستمایه رفتارها، انتقادها و تخریب های نانجیبانه برخی افراطیون علیه عملکرد و دستاوردهای این دولت شده است.
وی سپس به رفتارها و موضوع گیری های اخیر درباره عملکرد دولت غیر رسانه ای یازدهم نیز اشاره نمود و تصریح کرد: برخی ها به گونه ای طلبکارانه جریان سازی و پروژه تخریب علیه این دولت راه انداخته اند که انگار کشور تا پیش از شروع این دولت در یک جاده اتوبان با شتاب و سرعت بالا درحرکت بود و اکنون متوقف شده است.
استاندار کهگیلویه وبویراحمد گفت: البته نباید اجازه طلبکاری به برخی ها که بر اثر رفتارهای غیرکارشناسی و غیرمعقول و ناتوانی مدیریتی خود انبوهی از مشکلات را بر مردم تحمیل کردند، نیز داده شود.
وی ابراز داشت: برخی ها به جای تخریب های نانجیبانه و غرض ورزانه باید ببینند که کشور در زمان روی کارآمدن این دولت از لحاظ اقتصادی در چه شرایط وحشتناکی قرار داشت.
وی تصریح کرد:بی ثباتی در بازار ارز که منجر به بی نظمی های فاحش فعالیت های اقتصادی در کشور شده بود، وجود تحریم های ظالمانه، دوقطبی شدید در جامعه و کم رنگ شدن اعتماد اجتماعی ودامن زدن به اختلاف های عمیق از دیگر معضلات و مشکلات تحمیلی در زمان شروع بکار دولت یازدهم بود.
خادمی یادآور شد: تک رقمی شدن تورم و رساندن رقم نجومی و حیرات آور ۴۰ درصد به زیر ۱۰ درصد امروزه یکی از بزرگترین دستاورد این دولت محسوب می شود.
وی تاکید کرد: زدودن روح بی اعتمادی و ایجاد نشاط و امید در جامعه از دیگر دستاوردها در رفتارهای اعتدالی ،عقلایی و برنامه محور دولت یازدهم بوده است.
هیچ دیدگاهی درج نشده - اولین نفر باشید