پایان نخستین جشنواره مطبوعات استان با معرفی برگزیدگان/رویکرد های وزارت ارشاد در خصوص رسانه های استان ها/خبرنگاران بیمه می شوند/سایت های بدون مجوز منتظر برخورد جدی باشند +عکس
نخستین جشنواره و نمایشگاه مطبوعات، نشریات و خبرگزاری های استان کهگیلویه و بویراحمد با حضور مدیرکل هماهنگی و امور استان های وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ، نماینده ی مردم بویراحمد و دنا در مجلس ، اصحاب رسانه، مدیرکل فرهنگ و ارشاد استان و با تجلیل از برگزیدگان این جشنواره به کار خود پایان داد. […]
نخستین جشنواره و نمایشگاه مطبوعات، نشریات و خبرگزاری های استان کهگیلویه و بویراحمد با حضور مدیرکل هماهنگی و امور استان های وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ، نماینده ی مردم بویراحمد و دنا در مجلس ، اصحاب رسانه، مدیرکل فرهنگ و ارشاد استان و با تجلیل از برگزیدگان این جشنواره به کار خود پایان داد.
به گزارش پایگاه خبری-تحلیلی سلام دنا؛ مدیرکل هماهنگی و امور استان های وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در این جشنواره گفت: سیاست وزارت ارشاد در حوزه مطبوعات و مسائل فرهنگی-هنری، واگذاری بخش عمده ای از امور به استان هاست.
محمد مهدی احمدی با تاکید بر اینکه با هدف استفاده بیشتر از ظرفیت های فرهنگی، هنری و رسانه ای تاکید وزارت ارشاد برگزاری بسیاری از جشنواره ها در استان هاخواهد بود؛ ادامه داد: همه استان ها، اقدام به برگزاری جشنواره های استانی کردند تا ظرفیت های مطبوعاتی، رسانه ای و فرهنگی – هنری آنها به مدد این جشنواره ها به مردم نشان داده و همچنین جامعه ایرانی نیز از ظرفیت های استانی آگاه شود.
اعزام هنرمندان ۲۰ استان برای اجرای برنامه خارج از کشور
احمدی، دیگر رویکرد وزارت ارشاد در راستای اصالت بخشیدن به ظرفیت های استانی را، اعزام گروه های هنری آنها درهفته های فرهنگی خارج از کشور یا جشنواره های بین المللی عنوان و تصریح کرد: با برنامه ریزی هایی که تاکنون انجام شدبالغ بر ۲۰ استان از این برنامه بهره برده و هنرمندان آنها برنامه های خود را اجرا کردند.
وی ادامه داد: این نشان دهنده نگاه جدید وزارت ارشاد در باب اصالت دادن به ظرفیت های فرهنگی وهنری استان ها است.
وزارت ارشاد از بیمه خبرنگاران حمایت می کند
احمدی در خصوص بیمه خبرنگاران نیز عنوان نمود: تلاش وزارت ارشاد بر این بوده است که همه کسانی که به عنوان خبرنگاری فعالیت می کنند مشمول بیمه شوند، لذا سامانه ای تحت عنوان سمان تعریف شد تا خبرنگاران از این طریق ثبت نام کنند.
وی اضافه کرد: این افراد بر اساس مدارکی که ارائه دادند، باید حداقل امتیاز ۳۰ را کسب کنند تا بتوانند در زمره خبرنگاران غیر حرفه ای محسوب شده و با معرفی به صندوق حمایت از مطبوعات و هنرمندان مشمول بیمه عمومی شوند.
احمدی ادامه داد: خبرنگارانی که امتیاز های بالاتری را کسب کردند، علاوه بر بیمه، تحت پوشش بیمه تکمیلی نیز قرار می گیرند.
احمدی ابراز داشت: وزارت ارشاد کلیه مراکز رسانه ای و مطبوعاتی را ملزم کرد تا کارکنان خود رابیمه نموده و بعد از ارائه مدارک بیمه شدگان تحت حمایت وزارت ارشاد قرار گیرند.
هشدار به سایت های بدون مجوز
مدیرکل هماهنگی و امور استان های وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در ادامه به بحث داغ این روزهای محافل رسانه ای در زمینه فعالیت سایت های فاقد مجوز هم اشاره داشت و تاکید نمود: وزارت ارشاد شرایطی را مهیا نموده تا سایت های فاقد مجوز فعالیت، در راستای قانونمند کردن سایت های خبری خود جهت اخذ مجوز اقدام کنند تا وزارت ارشاد نیز بر اساس آیین نامه از آن ها حمایت نماید.
وی هشدار داد: در غیر اینصورت با سایت های بدون مجوز، به صورت جدی برخورد می شود.
احمدی به تدوین یک نظام صنفی رسانه ای هم اشاره نموده و گفت: وزارت ارشاد برای نخستین بار تلاش کرد تا همه اصحاب رسانه را در یک سیستم تحت عنوان نظام ساماندهی صنفی رسانه ها کنار هم جمع نماید تا همه آن ها بتوانند از مزایای این نظام واحد بهره مند شوند.
وی با بیان اینکه ارائه مجوز های فعالیت رسانه ای رشد ۵۰ درصدی را در این دولت داشته است؛ خاطر نشان کرد: هیئت نظارت بر مطبوعات سعی بر کنار زدن موانع ابتدایی این امر دارد.
در ادامه این مراسم، مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کهگیلویه و بویراحمد نیز هدف از برگزاری این جشنواره را ایجاد فضایی برای تشویق اصحاب رسانه جهت ارائه آثار بهتر و شناسایی رسانه های برتر استانی عنوان کرده و گفت: امیدواریم در سال های آتی با همکاری وزارت ارشاد این جشنواره منطقه ای شده و شاهد حضور آثار رسانه ای دیگر استان ها نیز باشیم.
رضا دهبانی پور، به موضوع خانه مطبوعات اشاره کرده و گفت: اساسنامه خانه مطبوعات به ثبت رسیده است و طی یک تا دو هفته آینده کار خود را آغاز می کند.
وی به تعداد نشریات در استان اشاره و اظهار داشت: این نشریات شامل ۳ روزنامه، ۱۶ هفته نامه، ۱۰ دو هفته نامه، ۸ ماهنامه، ۶ فصلنامه و ۴ دوفصلنامه می شوند.
به گزارش سلام دنا؛ در این جشنواره بیش از ۱۳۰ اثر بررسی و ۲۰ مورد تجلیل شدند.
انتهای پیام/پرنیان.مجیدی
باسلام وعرض ارادت خدمت کلیه عزیزان زحمتکش و تلاشگر این مجموعه علی الخصوص انسان فرهیخته و ارزشی جناب اقای مچیدی عزیز که ازفعالان عرصه مطبوعات و رسانه ای استان هستند. موفق باشید