نان را در یخچال نگهداری نکنید
می توان در منزل نان ها را به اندازه دلخواه برش داده و بلافاصله در کیسه های مخصوص فریزر قرار دهید و در فضای مناسبی از فریزر که از سایر بسته های فریزری دور باشد به مدت طولانی نگهداری کنید.
کارشناس مسئول تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شیراز، گفت: استفاده از یخچال روش مناسبی برای نگهداری طولانی مدت نان نیست و باعث بیات شدن نان می شود.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی سلام دنا به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شیراز؛ رضیه شناور با اشاره به نکاتی در خصوص نگهداری نان، اظهار داشت: در زمان خرید نان، اجازه دهید کمی خنک شود و پس از خنک شدن نان، به آهستگی نان ها را در صورت امکان در پارچه تمیز قرار داده و به منزل ببرید.
وی تاکید کرد: از روزنامه و کیسه های نایلونی برای حمل نان استفاده نکنید.
این کارشناس ارشد تغذیه افزود: می توان در منزل نان ها را به اندازه دلخواه برش داده و بلافاصله در کیسه های مخصوص فریزر قرار دهید و در فضای مناسبی از فریزر که از سایر بسته های فریزری دور باشد به مدت طولانی نگهداری کنید.
شناور با بیان اینکه باید از قرار دادن نان های داغ در داخل کیسه های نایلونی خودداری شود، تصریح کرد:این عمل باعث می شود که نان عرق کند و زودتر بیات شود، همچنین این موضوع سبب می شود شرایط مناسب برای کپک زدن فراهم شده و دورریز نان نیز افزایش یابد.
وی خاطرنشان کرد: تا آنجا که می توانید نان تازه مصرف و از خرید بیش از اندازه نان خودداری کنید.
انتهای پیام
هیچ دیدگاهی درج نشده - اولین نفر باشید