غرس یک درخت به یاد بنیان گذار دانشگاه یاسوج + تصاویر
همزمان با هفته منابع طبیعی و روز درختکاری، رئیس دانشگاه یاسوج در یک اقدام جالب یک درخت را به یاد مرحوم دکتر عسکریان بنیانگذار دانشگاه یاسوج غرس کرد.
به گزارش سلام دنا به نقل از روابط عمومی دانشگاه یاسوج؛ دکتر رحیمی در حاشیه این برنامه با اشاره به اهمیت وجود فضای سبز در محیطهای علمی و دانشگاهی گفت: ایجاد فضای پر نشاط و سالم در محیط زیست پیرامونمان بدون در نظر گرفتن درخت و درختکاری امری غیر ممکن است.
وی افزود: در توسعه فیزیکی و ساخت و سازهای دانشگاه با تمام توان سعی شد به بهترین شکل ممکن حرمت طبیعت نگاهداشته شود.
دکتر رحیمی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به پتانسیل بالای طبیعت استان جهت اهمیت دادن به توسعه جنگل تصریح کرد: دانشگاه یاسوج در راستای نقش مهمی که دارد آمادگی همکاری با سازمان های مربوطه و تشکلهای مردم نهاد در جهت جلوگیری از ویران شدن جنگلها و حفظ محیط زیست را دارد.
رییس دانشگاه یاسوج، مرحوم دکتر محسن عسکریان را چهره ماندگار و تاثیرگذار استان دانست و بسیاری از توفیقات دانشگاه یاسوج را مرهون تلاشهای آن فقید دانست.
در این برنامه برخی از مدیران دانشگاه نهال هایی در سطح دانشگاه غرس کردند.
انتهای پیام/
هیچ دیدگاهی درج نشده - اولین نفر باشید