غذای سوخته، احتمال ابتلا به سرطان دستگاه گوارش را افزایش می دهد
ابتلاء به بیماری های قلبی- عروقی و سرطان های کلون(روده بزرگ) و سرطان معده از جمله عوارض ناشی از مصرف گوشت قرمز و پخت ناصحیح مواد غذایی است.
متخصص بیماری های عفونی با بیان اینکه سرطان دستگاه گوارش، شایع ترین سرطان در استان کهگیلویه و بویراحمد است،گفت: خوردن غذای سوخته، یکی از مهمترین عوامل ایجاد سرطان دستگاه گوارش است و بهتر است که همراه با کباب لبنیات و سبزیجات تازه استفاده شود.
به گزارش پایگاه خبری – تحلیلی سلام دنا، دکتر اورنگ ایلامی تأکید کرد: مواد غذایی که نیاز به پخته شدن دارند باید به اندازه کافی و مناسب حرارت دیده و به صورت نیم پز یا سوخته مورد استفاده قرار نگیرند.
گوشت سفید مصرف کنید
عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج با بیان اینکه بهتر است به جای استفاده از گوشت های قرمز که حاوی مقادیر زیادی چربی اشباء شده است، گوشت سفید مصرف شود، اظهار کرد: ابتلاء به بیماری های قلبی- عروقی و سرطان های کلون(روده بزرگ) و سرطان معده از جمله عوارض ناشی از مصرف گوشت قرمز و پخت ناصحیح مواد غذایی است.
وی تب مالت، سیاه زخم وکیست هیداتید را از بیماری های مشترک انسان و حیوان نام برد و ابراز کرد: برای پیشگیری از مبتلا شدن به این بیماری ها توصیه می شود از لبنیات پاستوریزه و استریلیزه استفاده نموده و منابع پروتئینی مورد نیاز را از کشتارگاه های مجاز تهیه شود.
هیچ دیدگاهی درج نشده - اولین نفر باشید