سایت خبری تحلیلی سلام دنا
  • صفحه نخست
  • اقتصاد
  • سلامت
  • استان ها
  • ورزش
  • فرهنگ و هنر
  • ويدئو
  • گزارش ویژه
مرداد ۱۱, ۱۴۰۴
  • صفحه نخست
  • اقتصاد
  • سلامت
  • استان ها
  • ورزش
  • فرهنگ و هنر
  • ويدئو
  • گزارش ویژه

شیراز در مسیر پیشرفت؛ از توسعه عمرانی تا تحول مالی / وضعیت سرمایه‌گذاری در شیراز/ پروژه‌های فرهنگی و تفریحی

شهردار شیراز، ، به تشریح دستاوردها و پروژه‌های عمرانی این دوره پرداخت و اعلام کرد: “شهرداری شیراز با هدف بهبود کیفیت زندگی شهروندان و ارتقاء زیرساخت‌های شهری، در این مدت اقداماتی قابل توجه انجام داده است.”
آبان 29, 1403 | کد خبر : 63241 | 15 دقیقه خواندن
چاپ خبر

شهرداری شیراز با اقدامات مؤثر، بهبود زیرساخت‌ها و کیفیت زندگی شهروندان را هدف قرار داده است

به گزارش سلام دنا ، شهردار کلان‌شهر شیراز، در گزارشی جامع از عملکرد دو ساله شهرداری از مهر 1401 تا مهر 1403، به تشریح دستاوردها و پروژه‌های عمرانی، مالی، فرهنگی و اجتماعی پرداخت.

 

محمدحسن اسدی، اعلام کرد: “شهرداری شیراز با هدف بهبود کیفیت زندگی شهروندان و ارتقاء زیرساخت‌های شهری، در این مدت اقداماتی قابل توجه انجام داده است.”

 

گام‌های مؤثر در توسعه زیرساخت‌های عمرانی
شهردار شیراز، ، به تشریح دستاوردها و پروژه‌های عمرانی این دوره پرداخت و اعلام کرد: “شهرداری شیراز با هدف بهبود کیفیت زندگی شهروندان و ارتقاء زیرساخت‌های شهری، در این مدت اقداماتی قابل توجه انجام داده است.”

 

وی افزود: “در این دوره، موفق به افتتاح 613 پروژه با اعتبار 38,304 میلیارد تومان شدیم و همچنین 545 پروژه جدید با اعتبار 95,539 میلیارد تومان کلنگ‌زنی گردید. این در حالی است که در دوره قبل(از مهر 1399 تا مهر 1401)، تنها 139 پروژه با اعتبار 2,600 میلیارد تومان افتتاح شده بود.”

 

شهردار شیراز به پروژه‌های مهمی که در این مدت به بهره‌برداری رسیده‌اند نیز اشاره کرد و گفت: “در مهرماه 1402 و همزمان با سفر ریاست محترم جمهور، 62 پروژه در حوزه‌های حمل و نقل، خدمات شهری، فرهنگی و اجتماعی با ارزش بیش از 21,700 میلیارد تومان افتتاح و عملیات اجرایی آنها آغاز شد.”

 

اسدی همچنین به وضعیت آسفالت در شهر شیراز اشاره کرد و گفت: “از مهر 1401 تا مهر 1403، 4,292,500 متر مربع آسفالت با اعتبار 1,047 میلیارد تومان در سطح شهر اجرا شد که نشان‌دهنده توجه ویژه ما به بهبود زیرساخت‌های حمل و نقل است.”

 

وی در ادامه افزود: “در اسفند 1402، 348 پروژه به ارزش بیش از 44,676 میلیارد تومان با حضور وزیر محترم کشور افتتاح شد و در شهریورماه 1403 نیز 66 پروژه به ارزش بیش از 12,000 میلیارد تومان به عنوان بخشی از جهش‌های عمرانی شیراز به بهره‌برداری رسید.”

 

شهردار شیراز همچنین به پروژه‌های محرومیت‌زدایی اشاره کرد و گفت: “ما به دنبال کاهش نابرابری‌ها در سطح شهر هستیم و در این راستا، 14 زمین چمن مصنوعی و 11 سالن ورزشی افتتاح کردیم.”

 

اسدی تأکید کرد: “عملکرد دو ساله شهرداری شیراز در زمینه عمرانی نشان‌دهنده تلاش‌های مستمر ما در راستای توسعه و پیشرفت این کلان‌شهر است و امیدواریم با ادامه این روند، شیراز به عنوان یک شهر پیشرفته و پایدار در سطح کشور شناخته شود.”

 

شهرداری شیراز در مسیر بهبود وضعیت مالی و جذب سرمایه‌گذار
شهردار کلان‌شهر شیراز، با اشاره به وضعیت مالی و سرمایه‌گذاری شهرداری در دو سال گذشته، به تشریح دستاوردها و اقدامات انجام شده در این زمینه پرداخت. وی اعلام کرد: “شهرداری شیراز با تلاش‌های مستمر و برنامه‌ریزی دقیق، توانسته است وضعیت مالی خود را بهبود بخشد و زمینه‌های سرمایه‌گذاری را گسترش دهد.”

 

وضعیت مالی شهرداری
اسدی در ادامه به وضعیت مالی شهرداری اشاره کرد و گفت: “از مهر 1399 تا مهر 1401، شهرداری موفق به پرداخت 8,006 میلیارد تومان بدهی شده است و این رقم از مهر 1401 تا مهر 1403 به 70,024 میلیارد تومان افزایش یافته است.”

 

وی همچنین به دریافت مطالبات شهرداری از دستگاه‌ها اشاره کرد و افزود: “در دوره اول، 27,000 میلیارد تومان مطالبات دریافت شده و در دوره دوم این رقم به 41,500 میلیارد تومان رسیده است.”

 

شهردار شیراز به تعداد قراردادهای منعقده عمرانی و خدمات شهری نیز اشاره کرد و گفت: “تعداد کل قراردادها از مهر 1399 تا مهر 1401 به 2,905 میلیارد تومان رسید و از مهر 1401 تا مهر 1403 به 3,666 میلیارد تومان افزایش یافته است. همچنین، مبلغ کل قراردادهای منعقده در این دو دوره به ترتیب 7,579 میلیارد تومان و 45,428 میلیارد تومان بوده است.”

 

اسدی در ادامه به تملک اراضی مورد نیاز برای پروژه‌های عمرانی اشاره کرد و گفت: “در دوره اول، 21 هکتار با اعتبار 407 میلیارد تومان تملک شده و در دوره دوم، این رقم به 65 هکتار با اعتبار 2,140 میلیارد تومان افزایش یافته است.”

 

وضعیت سرمایه‌گذاری در شیراز
شهردار شیراز به وضعیت سرمایه‌گذاری در این کلان‌شهر نیز پرداخت و گفت: “مبلغ کل قراردادهای سرمایه‌گذاری منعقده از مهر 1399 تا مهر 1401 تنها دو قرارداد با اعتبار 13 میلیارد تومان بود، در حالی که از مهر 1401 تا مهر 1403، 13 قرارداد با اعتبار 35,000 میلیارد تومان منعقد شد.”

 

وی افزود: “در راستای توسعه سرمایه‌گذاری، در سال 1401 همایش ملی توسعه سرمایه‌گذاری برگزار شد و در سال 1402، دومین همایش سالانه توسعه سرمایه‌گذاری در شیراز برگزار گردید که در آن هفت تفاهم‌نامه همکاری و سرمایه‌گذاری با اعتبار 140 هزار میلیارد ریال منعقد شد.”

 

اسدی همچنین به برگزاری سلسله نشست‌های تخصصی در این زمینه اشاره کرد و گفت: “در آبان ماه 1402، چهارمین دوره از سلسله نشست‌های تخصصی با محوریت آسیب‌شناسی و رفع چالش‌ها و توسعه سرمایه‌گذاری برگزار شد و پنجمین دوره نیز در بهمن‌ماه 1402 با موضوع جذب سرمایه‌های خرد برگزار گردید.

 

” شهردار شیراز تأکید کرد: “تلاش‌های ما در زمینه بهبود وضعیت مالی و جذب سرمایه‌گذاری، نشان‌دهنده عزم راسخ شهرداری در راستای توسعه پایدار و بهبود کیفیت زندگی شهروندان است.”

 

گام های موثر در راستای تقویت فرهنگ و ورزش شهروندان
شهردار کلان‌شهر شیراز، در ادامه به تشریح پروژه‌ها و برنامه‌های اجرا شده فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری در دو سال گذشته (مهر 1401 تا مهر 1403) پرداخت. وی اعلام کرد: “شهرداری شیراز با هدف ارتقاء فرهنگ و بهبود کیفیت زندگی شهروندان، 31 پروژه فرهنگی از جمله فرهنگسراها، خانه‌های محله و باغ بانوان را به بهره‌برداری رسانده و کلنگ‌زنی کرده است.”

 

مهم‌ترین اقدامات فرهنگی، اجتماعی و ورزشی
اسدی در ادامه به مهم‌ترین اقدامات فرهنگی و اجتماعی اشاره کرد و گفت: “شهرداری با برپایی موکب‌های سوگواری و پذیرایی از عزاداران حسینی و برگزاری نمایشگاه بزرگ میدانی اربعین و جشن بزرگ بیعت (غدیر)، در راستای تقویت روحیه اجتماعی و فرهنگی شهروندان گام‌های مؤثری برداشته است.”

 

وی افزود: “در این مدت، دبیرخانه شهر جهانی صنایع دستی افتتاح شد و جشن‌های متعددی از جمله جشن باغ عفیف آباد به مناسبت روز شیراز، مراسم نوروز و تحویل سال و برپایی غرفه‌های حافظیه و جهان نما برگزار گردید.”

 

شهردار شیراز همچنین به برگزاری مجموعه جشن‌های دهه کرامت، ویژه برنامه‌های دهه فاطمیه و برپایی موکب، جشن‌های دهه ولایت و ویژه برنامه‌های دهه فجر اشاره کرد و گفت: “این برنامه‌ها به منظور تقویت هویت فرهنگی و اجتماعی شهروندان و ایجاد فضایی شاداب و پرنشاط برگزار شد.”

 

برنامه‌های ورزشی و اجتماعی
اسدی در ادامه به برنامه‌های ورزشی و اجتماعی شهرداری اشاره کرد و گفت: “شهرداری با برگزاری جشنواره کودک و جشنواره عکس و همایش‌های مختلف مانند همایش مهرواره راویان باغ بهشت و همایش عفاف و حجاب، به دنبال ایجاد فضایی مناسب برای فعالیت‌های اجتماعی و ورزشی بوده است.”

 

وی افزود: “در راستای توسعه زیرساخت‌های ورزشی، 14 زمین چمن مصنوعی و سالن‌های ورزشی افتتاح شد و برنامه‌های ورزشی متعددی از جمله کارگاه‌های ورزشی و همایش‌های ورزشی برگزار گردید.”

 

اسدی تأکید کرد: “تلاش‌های ما در زمینه فرهنگی، اجتماعی و ورزشی نشان‌دهنده عزم راسخ شهرداری شیراز در راستای ارتقاء کیفیت زندگی شهروندان و تقویت هویت فرهنگی این کلان‌شهر است. ما به دنبال ایجاد فضایی پویا و زنده برای همه شهروندان هستیم و امیدواریم با ادامه این روند، شیراز به عنوان یک شهر فرهنگی و پیشرفته در سطح کشور شناخته شود.”

 

تقویت خدمات ایمنی و آتش‌نشانی
شهردار شیراز، با اشاره به وضعیت ایستگاه‌های آتش‌نشانی و تجهیزات آتش‌نشانی در دو سال گذشته (مهر 1401 تا مهر 1403) به تشریح اقدامات انجام شده در این زمینه پرداخت. وی اعلام کرد: “شهرداری شیراز با هدف ارتقاء ایمنی شهروندان و بهبود خدمات آتش‌نشانی، در این مدت اقدامات قابل توجهی را انجام داده است.”

 

وضعیت ایستگاه‌های آتش‌نشانی
اسدی در ادامه به وضعیت ایستگاه‌های آتش‌نشانی اشاره کرد و گفت: “از مهر 1399 تا مهر 1401، تنها یک ایستگاه آتش‌نشانی افتتاح شد، اما از مهر 1401 تا مهر 1403، دو ایستگاه جدید به بهره‌برداری رسید.” وی همچنین به کلنگ‌زنی ایستگاه‌های جدید اشاره کرد و افزود: “در دوره اول، دو ایستگاه کلنگ‌زنی شده بود، در حالی که در دوره دوم، سه ایستگاه جدید کلنگ‌زنی گردید.”

 

شهردار شیراز به تجدید بنا و نوسازی ایستگاه‌های آتش‌نشانی نیز اشاره کرد و گفت: “از مهر 1399 تا مهر 1401، یک ایستگاه تجدید بنا شد، در حالی که از مهر 1401 تا مهر 1403، سه ایستگاه تجدید بنا گردید. همچنین، در این مدت، 16 ایستگاه نوسازی شده است.”

 

وضعیت تجهیزات آتش‌نشانی
اسدی در ادامه به وضعیت تجهیزات آتش‌نشانی اشاره کرد و گفت: “در زمینه تجهیزات و امکانات آتش‌نشانی، از مهر 1399 تا مهر 1401، 34 دستگاه خریداری شد، اما در دوره دوم، این رقم به 325 دستگاه افزایش یافته است.” وی افزود: “این تجهیزات جدید به منظور افزایش توان عملیاتی و بهبود خدمات ایمنی به شهروندان خریداری شده‌اند و نشان‌دهنده عزم راسخ شهرداری در راستای تقویت زیرساخت‌های ایمنی در شیراز است.

 

” شهردار شیراز تأکید کرد: “تلاش‌های ما در زمینه بهبود خدمات آتش‌نشانی و ایمنی شهری، نشان‌دهنده تعهد شهرداری به حفظ جان و مال شهروندان است. ما به دنبال ایجاد محیطی امن و ایمن برای همه ساکنان شیراز هستیم و امیدواریم با ادامه این روند، سطح ایمنی در این کلان‌شهر بهبود یابد.”

 

بهبود سیما و منظر و خدمات شهری
شهردار کلان‌شهر شیراز، در گزارشی از وضعیت سیما و منظر شهری و اقدامات انجام شده در حوزه خدمات شهری در دو سال گذشته (مهر 1401 تا مهر 1403) به تشریح دستاوردها و پروژه‌های اجرایی پرداخت. وی اعلام کرد: “شهرداری شیراز با هدف بهبود کیفیت زندگی شهروندان و زیباسازی فضای شهری، اقدامات قابل توجهی را در این زمینه انجام داده است.”

 

وضعیت سیما و منظر شهری
اسدی در ادامه به وضعیت بوستان‌ها و پارک‌های شهری اشاره کرد و گفت: “از مهر 1399 تا مهر 1401، 23 پارک به بهره‌برداری رسید و در دو سال گذشته نیز 23 پارک دیگر به این تعداد افزوده شده است.”

 

وی همچنین به پروژه‌های نورپردازی اشاره کرد و افزود: “در این مدت، تعداد پروژه‌های نورپردازی از 19 پروژه در دوره اول به 50 پروژه در دوره دوم افزایش یافته است.

 

” شهردار شیراز به نصب المان‌های حجمی و مناسبتی نیز اشاره کرد و گفت: “تعداد المان‌های نصب شده از 145 المان در دوره اول به 151 المان در دوره دوم رسیده است.” همچنین، در زمینه تابلوهای شهدای بهسازی شده، تعداد تابلوها از 320 تابلو به 2,114 تابلو افزایش یافته است.

 

اسدی ادامه داد: “در زمینه تابلوهای جدید شهدا، از مهر 1399 تا مهر 1401، 22 تابلو ساخته شد و از مهر 1401 تا مهر 1403، 191 تابلو جدید به این تعداد افزوده گردید.” وی همچنین به جداره‌سازی و نقاشی‌های دیواری اشاره کرد و گفت: “این میزان از 7,344 متر مربع در دوره اول به 72,765 متر مربع در دوره دوم افزایش یافته است.”

 

سایر اقدامات شاخص حوزه خدمات شهری
اسدی در ادامه به سایر اقدامات شاخص در حوزه خدمات شهری اشاره کرد و گفت: “از افتتاح آبنمای هوشمند در پارک آزادی و مطالعات جامع قنوات شیراز گرفته تا احداث سیستم تصفیه محلی فاضلاب و تکمیل موکب احمدبن موسی (ع)، شهرداری به دنبال ارتقاء خدمات شهری و بهبود شرایط زیست‌محیطی است.”

 

وی افزود: “در راستای مدیریت پسماند، پروژه‌های جمع‌آوری آب‌های سطحی و احداث درمانگاه محل دفن بهداشتی پسماند آغاز شده است. همچنین، تفکیک زباله‌ها از مبدا و برگزاری جشنواره بازیافت از دیگر اقدامات ما در این زمینه است.”

 

شهردار شیراز همچنین به برگزاری پویش‌های مختلف نظیر پویش نجات طبیعت و پویش چهارشنبه سوری اصیل اشاره کرد و گفت: “ما به دنبال کاهش حوادث و حفاظت از محیط زیست هستیم.”

 

اسدی تأکید کرد: “تلاش‌های ما در راستای بهبود سیما و منظر شهری و ارتقاء خدمات شهری، نشان‌دهنده عزم راسخ شهرداری شیراز در ایجاد محیطی زیبا و سالم برای شهروندان است. ما به دنبال ایجاد فضایی شاداب و پویا برای همه ساکنان شیراز هستیم و امیدواریم با ادامه این روند، این کلان‌شهر به عنوان یک الگوی موفق در کشور شناخته شود.”

 

بهبود وضعیت شهرسازی و حمل و نقل عمومی
شهردار کلان‌شهر شیراز، با اشاره به اقدامات انجام شده در حوزه معماری و شهرسازی و همچنین حمل و نقل عمومی در دو سال گذشته (مهر 1401 تا مهر 1403) به تشریح دستاوردها و پروژه‌های اجرایی پرداخت.

 

اقدامات شاخص حوزه معماری و شهرسازی
اسدی در ادامه به اقدامات حوزه معماری و شهرسازی اشاره کرد و گفت: “یکی از مهم‌ترین اقدامات ما راه‌اندازی پروانه دو مرحله‌ای شامل دستور نقشه، پروانه شهرسازی و پروانه اجرا است. همچنین، ما به اجرای سیستمی توافقنامه‌ها با امضای الکترونیک پرداخته‌ایم.”

 

وی افزود: “در راستای بهبود بافت‌های فرسوده، صدور پروانه برای 425 واحد و تولید 1,715 واحد مسکونی در این بافت‌ها انجام شده است. همچنین، پاسخگویی به 68,544 استعلام آپارتمان‌های مسکونی به صورت شهروندسپاری و بدون حضور ارباب رجوع از دیگر اقدامات ماست.

 

” شهردار شیراز به هوشمندسازی فرآیندهای نقشه‌برداری و تهیه زیرسیستم‌های مربوطه نیز اشاره کرد و گفت: “ما همچنین فرایند صدور پروانه را بازمهندسی کرده و گردشکار پروانه سریع را تهیه کرده‌ایم.”

 

وضعیت حمل و نقل عمومی
اسدی در ادامه به وضعیت حمل و نقل عمومی در شیراز اشاره کرد و گفت: “از مهر 1399 تا مهر 1401، هیچ ایستگاه مترو افتتاح نشده بود، اما از مهر 1401 تا مهر 1403، شش ایستگاه جدید به بهره‌برداری رسید.” وی همچنین به کلنگ‌زنی ایستگاه‌های جدید اشاره کرد و افزود: “در این مدت، هفت ایستگاه مترو کلنگ‌زنی شده و 5.8 کیلومتر خط مترو نیز افتتاح گردیده است.”

 

شهردار شیراز به نوسازی ناوگان حمل و نقل عمومی اشاره کرد و گفت: “در این مدت، 300 دستگاه اتوبوس نوسازی شده و 45 ون و 75 میدل باس نیز خریداری شده است. همچنین، 1,360 دستگاه تاکسی نوسازی شده‌اند.”

 

سایر اقدامات شاخص حوزه حمل و نقل و ترافیک
اسدی به دیگر اقدامات حوزه حمل و نقل و ترافیک نیز اشاره کرد و گفت: “ما خطوط شبانه ناوگان اتوبوسرانی را راه‌اندازی کرده و 17 دستگاه پل عابر پیاده را در قالب بسته سرمایه‌گذاری اجرا و بهره‌برداری کرده‌ایم.

 

” وی افزود: “آغاز عملیات اجرایی خط 4 مترو و تسریع در عملیات اجرایی خط 3 مترو شیراز با ورود قطعات دستگاه حفار مکانیزه از دیگر اقدامات ماست. همچنین، ما موفق به اخذ مجوزهای قانونی برای احداث خط 4 مترو و واردات سه رام قطار شهری شده‌ایم.”

 

شهردار شیراز تأکید کرد: “تلاش‌های ما در حوزه معماری و حمل و نقل نشان‌دهنده عزم راسخ شهرداری شیراز در راستای بهبود کیفیت زندگی شهروندان و ارتقاء زیرساخت‌های شهری است. ما به دنبال ایجاد شهری مدرن و پایدار برای ساکنان شیراز هستیم و امیدواریم با ادامه این روند، این کلان‌شهر به عنوان الگوی موفق در کشور شناخته شود.”

 

توسعه پایدار و محرومیت‌زدایی
شهردار کلان‌شهر شیراز، در گزارشی از اقدامات انجام شده در حوزه برنامه‌ریزی و توسعه سرمایه انسانی در دو سال گذشته (مهر 1401 تا مهر 1403) به تشریح دستاوردها و پروژه‌های اجرایی پرداخت.

 

اقدامات شاخص حوزه برنامه‌ریزی
اسدی در ادامه به اقدامات حوزه برنامه‌ریزی اشاره کرد و گفت: “یکی از مهم‌ترین اقدامات ما تهیه، تدوین و تصویب شرایط احراز پست‌های سازمانی جهت مدیران ارشد، میانی و پایه شهرداری برای 212 پست سازمانی است.” وی افزود: “تدوین و پیاده‌سازی نظام ارزیابی عملکرد سازمانی و همچنین تدوین سند محرومیت‌زدایی برای 40 محله در فاز اول و 112 محله در فاز دوم از دیگر اقدامات ماست.”

 

شهردار شیراز به تشکیل قرارگاه محرومیت‌زدایی شهرستان شیراز و تهیه دستورالعمل اجرایی آن نیز اشاره کرد و گفت: “ما با اجرای بالغ بر 171 پروژه و اعتبار 1,000 میلیارد تومان در راستای محرومیت‌زدایی از سطح شهر، به بهبود شرایط زندگی شهروندان کمک کرده‌ایم.”

 

اسدی ادامه داد: “تدوین برنامه 5 ساله 1400-1404 شهرداری با 63 راهبرد و 152 کلان پروژه و 986 پروژه از دیگر اقدامات ماست. همچنین، ما سامانه‌های مدیریت پیشرفت پروژه و مدیریت اطلاعات پروژه (PMIS) را راه‌اندازی کرده‌ایم.”

 

رتبه‌ها و جوایز
اسدی در ادامه به دستاوردهای شهرداری در زمینه دریافت جوایز و تقدیرنامه‌ها اشاره کرد و گفت: “استاندار فارس از شهرداری شیراز به دلیل ترویج و توسعه فرهنگ ایثار و شهادت و برگزاری برنامه‌های فاخر فرهنگی تقدیر کرده است.”

 

وی افزود: “سازه کراس اور خط دو متروی شیراز به عنوان یکی از 3 پروژه برتر دنیا انتخاب شده و شهرداری شیراز در جشنواره شهید رجایی فارس موفق به کسب ۲ مقام برتر در شاخص‌های مهم ترویج و توسعه فرهنگ نماز و ایمن‌سازی شبکه شده است.”

 

شهردار شیراز همچنین به انتخاب شهرداری به عنوان دستگاه برتر در پیاده‌سازی نقشه مهندسی فرهنگی استان فارس و تقدیر آیت‌الله دژکام، نماینده ولی فقیه در استان فارس، اشاره کرد و گفت: “این دستاوردها نشان‌دهنده تلاش‌های مستمر ما در راستای بهبود کیفیت خدمات شهری و ارتقاء فرهنگ شهروندی است.”

 

اسدی تأکید کرد: “تلاش‌های ما در حوزه برنامه‌ریزی و توسعه سرمایه انسانی، نشان‌دهنده عزم راسخ شهرداری شیراز در راستای ایجاد شهری مدرن و اسلامی است. ما به دنبال ایجاد فضایی پویا و شاداب برای همه ساکنان شیراز هستیم و امیدواریم با ادامه این روند، این کلان‌شهر به عنوان الگوی موفق در کشور شناخته شود.”

 

طرح پیوند، گامی مؤثر در ارتباط نزدیک با شهروندان
شهردار کلان‌شهر شیراز، در گزارشی از وضعیت عملیاتی طرح پیوند که با هدف تقویت ارتباط بین شهرداری و شهروندان اجرا می‌شود، به تشریح دستاوردهای این طرح پرداخت.

 

دستاوردهای طرح پیوند
اسدی در ادامه به آمار و دستاوردهای این طرح اشاره کرد و گفت: “از آغاز اجرای طرح پیوند، 4,040 ملاقات مردمی برگزار شده است که نشان‌دهنده عزم ما برای شنیدن صدای شهروندان و پاسخگویی به نیازهای آنهاست.” وی افزود: “همچنین، 2,343 بازدید و حضور میدانی در بین مردم انجام شده است که این امر به ما کمک کرده تا از نزدیک با مشکلات و نیازهای شهروندان آشنا شویم.”

 

شهردار شیراز به ملاقات با نخبگان و خواص نیز اشاره کرد و گفت: “در این مدت، 1,117 ملاقات با نخبگان و افراد تأثیرگذار انجام شده است که این تعاملات به ما در تدوین برنامه‌های بهتر کمک کرده است.

 

” اسدی همچنین به اهمیت تکریم و تجلیل از خانواده‌های معظم شهدا و ایثارگران اشاره کرد و گفت: “ما 441 مورد تکریم خانواده‌های شهدا و ایثارگران را انجام داده‌ایم و همچنین 591 مورد تجلیل از افراد و گروه‌های مختلف نیز صورت گرفته است.”

 

ارتباط با شورا و بازدید پروژه‌ها
وی در ادامه به فعالیت‌های مرتبط با شورای شهر اشاره کرد و گفت: “در راستای تقویت همکاری با شورای شهر، 712 یاور شورا در این طرح مشارکت داشته‌اند.

 

” شهردار شیراز همچنین به بازدید از پروژه‌های شهری اشاره کرد و گفت: “در این مدت، 3,920 بازدید از پروژه‌ها انجام شده است که این امر به ما کمک کرده تا روند پیشرفت پروژه‌ها را به دقت زیر نظر داشته باشیم.” اسدی تأکید کرد: “طرح پیوند نشان‌دهنده عزم راسخ شهرداری شیراز در راستای ایجاد ارتباط نزدیک‌تر با شهروندان و بهبود کیفیت خدمات شهری است.

 

ما به دنبال ایجاد فضایی شفاف و پاسخگو برای ساکنان شیراز هستیم و امیدواریم با ادامه این روند، رضایت شهروندان را جلب کنیم.”

 

برنامه راهبردی عملیاتی 1404، نقشه راه توسعه پایدار شیراز است
شهردار کلان‌شهر شیراز، با اشاره به وضعیت برنامه راهبردی عملیاتی 1404 به تشریح اقدامات انجام شده و پروژه‌های در دست اقدام پرداخت. وی اعلام کرد: “برنامه راهبردی عملیاتی 1404 به عنوان یک نقشه راه برای توسعه پایدار و بهبود کیفیت زندگی شهروندان تدوین شده است.”

 

دستاوردهای جلسات برنامه‌ریزی
اسدی در ادامه به برگزاری جلسات متعدد اشاره کرد و گفت: “در 7 ماهه اول سال 1403، 26 جلسه برنامه راهبردی عملیاتی برگزار شده است که بالغ بر 60 ساعت به طول انجامیده و در این جلسات 399 بند مصوبه به منظور رفع مشکلات موجود و تسریع در اجرای پروژه‌ها تصویب شده است.”وی افزود: “از جمله اقدامات مهم ما استخراج لیست پروژه‌های برنامه راهبردی عملیاتی 1404 است که شامل 44 پروژه می‌شود.”

 

وضعیت پروژه‌های برنامه راهبردی عملیاتی 1404
شهردار شیراز به پروژه‌های مختلف در برنامه راهبردی اشاره کرد و گفت: “پروژه‌های محرومیت‌زدایی به مدیریت جناب آقای فراشاییان و پروژه شهید سپهبد قاسم سلیمانی به جناب آقای امین سپرده شده است.” وی همچنین به پروژه‌های بزرگراه شهید آیت‌الله رئیسی، تقاطع غیرهمسطح نواب صفوی، زیرگذر گویم و ساختمان مرکزی شهرداری اشاره کرد و افزود: “این پروژه‌ها به مدیران مختلف واگذار شده‌اند تا با نظارت دقیق، روند پیشرفت آنها تسریع یابد.”

 

اسدی ادامه داد: “پروژه‌های حمل و نقل و ترافیک نیز به جناب آقای شهدوست واگذار شده و شامل اجرای عملیات لینک ارتباطی خط یک به چهار قطار شهری و توسعه خط یک (خط سه قطار شهری) است.”

 

پروژه‌های فرهنگی و تفریحی
وی در ادامه به پروژه‌های فرهنگی و تفریحی اشاره کرد و گفت: “از جمله این پروژه‌ها می‌توان به آمفی تئاتر روباز، موزه بلدیه، پروژه تفریحی آکواریوم و باغ پرندگان اشاره کرد که به مدیران مختلف سپرده شده‌اند.”

 

شهردار شیراز همچنین به پروژه‌های زیست‌محیطی نظیر کمربند سبز شیراز و پارک بزرگ کوهستانی کوه نور اشاره کرد و گفت: “این پروژه‌ها به منظور حفظ و توسعه فضای سبز شهری در نظر گرفته شده‌اند.”

 

اسدی تأکید کرد: “برنامه راهبردی عملیاتی 1404 نشان‌دهنده عزم راسخ شهرداری شیراز در راستای ایجاد شهری پایدار و مدرن است. ما به دنبال ارتقاء کیفیت زندگی شهروندان و توسعه زیرساخت‌های شهری هستیم و امیدواریم با همکاری تمامی ارکان مدیریت شهری، این برنامه‌ها به بهترین نحو اجرایی شوند.”

 

در دو سال گذشته، شهرداری شیراز با اجرای پروژه‌های عمرانی، فرهنگی و اجتماعی، بهبود زیرساخت‌ها و ارتقاء کیفیت زندگی شهروندان را به عنوان اهداف اصلی خود قرار داده است.

 

با افتتاح و کلنگ‌زنی 613 پروژه و افزایش قابل توجه درآمدها، شهرداری نشان داده است که عزم راسخی برای بهبود وضعیت مالی و جذب سرمایه‌گذاری دارد. همچنین، اقدامات در زمینه ایمنی، زیباسازی شهر و نوسازی ناوگان حمل و نقل عمومی، به وضوح بهبود کیفیت خدمات شهری را به همراه داشته است.

 

انتهای پیام / رضا صادقی زاده

برچسب:

ارتقاء زیرساخت‌های شهریپروژه‌های فرهنگی و تفریحیحمل و نقل عمومیشهرداری شیرازمحمدحسن اسدیمهم‌ترین اقدامات فرهنگیوضعیت سرمایه‌گذاری در شیراز

هیچ دیدگاهی درج نشده - اولین نفر باشید

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سیاسی

کشف دو هزار میلیارد تومان کالای قاچاق در فارس/ دستگیری ۴۳ هزار مهاجر غیرمجاز و متلاشی شدن ۲۶ باند سرقت / افزایش ۳۶۲ درصدی دستگیری اراذل و اوباش+ گزارش تصویری

  • کشف دو هزار میلیارد تومان کالای قاچاق در فارس/ دستگیری ۴۳ هزار مهاجر غیرمجاز و متلاشی شدن ۲۶ باند سرقت / افزایش ۳۶۲ درصدی دستگیری اراذل و اوباش+ گزارش تصویری
  • دکتر اورنگ ایلامی، معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز تاکید کرد: حذف هپاتیت در ایران تا سال ۲۰۳۰ / آمار نگران‌کننده غرق‌شدگی در کشور / بانک شیر مادر در فارس راه‌اندازی شد/ درمان رایگان هپاتیت C و کاهش ۹۵ درصدی مرگ‌ومیر
  • چالش‌ها و پیامدهای اقتصادی در بازار/ فروش متری مسکن ابزاری برای سرمایه‌گذاری / فروش متری مسکن بلامانع است
  • معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری فارس تاکید کرد: امنیت پایدار با حمایت مردم/ وحدت ملی، کلید مقابله با تهدیدات خارجی
  • امضای تفاهم‌نامه ساخت نیروگاه خورشیدی هزار مگاواتی در فارس/گام بزرگ تامین انرژی پایدار/ سرمایه‌گذاری یک میلیارد دلاری برای تأمین انرژی پایدار
  • وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی خبر داد: مشاغل سخت و زیان‌آور در آستانه بازنگری / تعریف دقیق مشاغل سخت و زیان آور با همکاری کارشناسان و متخصصان
  • بررسی تهدیدها و فرصت‌های جنگ ۱۲ روزه در شورای فرهنگ عمومی فارس/ انسجام ملی کلید پیروزی/ ضرورت تقویت همبستگی ملی در شرایط بحرانی
  • چالش‌های توسعه شیلات در کهگیلویه و بویراحمد/ قطب تولید قزل‌آلا، بدون پایانه صادراتی/ زنجیره ارزش ناتمام در صنعت شیلات کهگیلویه و بویراحمد
برترین‌های روز
  • کشف دو هزار میلیارد تومان کالای قاچاق در فارس/ دستگیری ۴۳ هزار مهاجر غیرمجاز و متلاشی شدن ۲۶ باند سرقت / افزایش ۳۶۲ درصدی دستگیری اراذل و اوباش+ گزارش تصویری
  • دکتر اورنگ ایلامی، معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز تاکید کرد: حذف هپاتیت در ایران تا سال ۲۰۳۰ / آمار نگران‌کننده غرق‌شدگی در کشور / بانک شیر مادر در فارس راه‌اندازی شد/ درمان رایگان هپاتیت C و کاهش ۹۵ درصدی مرگ‌ومیر
  • چالش‌ها و پیامدهای اقتصادی در بازار/ فروش متری مسکن ابزاری برای سرمایه‌گذاری / فروش متری مسکن بلامانع است
  • معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری فارس تاکید کرد: امنیت پایدار با حمایت مردم/ وحدت ملی، کلید مقابله با تهدیدات خارجی
  • امضای تفاهم‌نامه ساخت نیروگاه خورشیدی هزار مگاواتی در فارس/گام بزرگ تامین انرژی پایدار/ سرمایه‌گذاری یک میلیارد دلاری برای تأمین انرژی پایدار
  • وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی خبر داد: مشاغل سخت و زیان‌آور در آستانه بازنگری / تعریف دقیق مشاغل سخت و زیان آور با همکاری کارشناسان و متخصصان
  • بررسی تهدیدها و فرصت‌های جنگ ۱۲ روزه در شورای فرهنگ عمومی فارس/ انسجام ملی کلید پیروزی/ ضرورت تقویت همبستگی ملی در شرایط بحرانی
  • چالش‌های توسعه شیلات در کهگیلویه و بویراحمد/ قطب تولید قزل‌آلا، بدون پایانه صادراتی/ زنجیره ارزش ناتمام در صنعت شیلات کهگیلویه و بویراحمد
سایت خبری تحلیلی سلام دنا
  • صفحه نخست
  • اقتصاد
  • سلامت
  • استان ها
  • ورزش
  • فرهنگ و هنر
  • ويدئو
  • گزارش ویژه

تمامی حقوق هم برای سلام دنا محفوظ است