شب قدر، شب اشک انابت قبیله ی قدر
در کهگیلویه وبویراحمد بیش از یک هزار مسجد و حسینیه وجود دارد و آیین شب پر فضیلت قدر که گفته می شود از هزار ماه نیز ارزشمندتر است، در این اماکن مذهبی همراه با جاری اشک انابت و بندگی به اوج خود می رسد.
جای جای شهرها و روستاهای کهگیلویه وبویراحمد در اولین شب قدر رمضان، جلو ه های زیبایی از خضوع و خشوع بندگان پرقدری بود که در سوگ ضربت خوردن مولای متقیان حضرت علی (ع) به ماتم نشستند.
به گزارش پایگاه خبری-تحلیلی سلام دنا؛ مساجد و حسینیه های این استان مملو از جمعیت پر قدری بود که پیرو جوان، زن و مرد قرآن بدست حضوری باشعوری را در آیین معنوی شب احیا از خود نشان دادند.
در کهگیلویه وبویراحمد بیش از یک هزار مسجد و حسینیه وجود دارد و آیین شب پر فضیلت قدر که گفته می شود از هزار ماه نیز ارزشمندتر است، در این اماکن مذهبی همراه با جاری اشک انابت و بندگی به اوج خود می رسد.
درشب نوزدهم رمضان مساجد و حسینیه های یاسوج بویژه حسینیه ثارالله، مسجدصاحب الزمان (عج)،امام علی (ع)،امام حسین (ع) و دیگر مساجد این شهر تا سحر پذیرای جمعیت پرشوری بود که مراس مقرآن به سرگیری اجرا کردند.
در شهر دوگنبدان مرکز شهرستان گچساران نیز آیین های شب احیا با حضور پرشور مومنان روزه دار به اوج خود رسید.
برپایی محافل ادعیه، نماز جماعت و تلاوت قرآن در هشت شهرستان این استان تا سحر ادامه یافت.
مدیرکل سازمان تبلیغات اسلامی کهگیلویه وبویراحمد گفت: اعزام ۴۵۰روحانی بومی و اعزامی از قم به مساجد بر رونق ویژه برنامه های فرهنگی و مذهبی ماه مبارک رمضان بویژه در شب پرفضیلت قدر افزوده است.
حجت الاسلام سید جعفر مرتضوی حضور پرشور در آیین های معنوی شب قدر را بیانگر خضوع و خشوع مردم ولایت مدار این خطه دانست و افرود: آیین شب قدر در یکهزار مسجد و حسینیه این استان پرشور برگزار شد.
منبع: ایرنا
هیچ دیدگاهی درج نشده - اولین نفر باشید