سه وعده غذایی افطار، شام و سحری / از غذاهای میوه ها، سبزیجات بیشتر استفاده کنیم
در ماه مبارک رمضان باید همانند سایر اوقات سال، در سه وعده غذایی افطار، شام و سحری گنجانده و فقط باید۲۰ درصد از غذای ماههای دیگر کمتر مصرف شود.
کارشناس تغذیه شبکه بهداشت و درمان گچساران، گفت : روزه داری بدون رعایت اصول صحیح تغذیه نه تنها ضامن سلامت انسان نیست بلکه می تواند سلامت وی را به مخاطره بیندازد و باعث افزایش وزن، چربی های خون و مشکلات گوارشی شود.
به گزارش پایگاه خبری-تحلیلی سلام دنا؛ حیدر دارابی افزود: در ماه مبارک رمضان باید همانند سایر اوقات سال، در سه وعده غذایی افطار، شام و سحری گنجانده و فقط باید۲۰ درصد از غذای ماههای دیگر کمتر مصرف شود.
وی با بیان اینکه وعده سحر یکی از وعده های اصلی غذایی در ماه مبارک رمضان است، هشدار داد: کارمندان، دانشجویان، دانش آموزان و ورزشکاران باید توجه داشته باشند حذف سحری در برنامه غذایی خود، باعث کمبود بیش از حد انرژی و کاهش کار آیی روزانه، سوخت و ساز بدن فرد به سمت تغذیه ناقص و از بین رفتن چربی ها می شود و همچنین باعث تشکیل ترکیباتی به نام اجسام کتونی شده که کار آئی مغز را پایین می آورد.
توصیه های غذایی در ماه مبارک رمضان
وی تصریح کرد: بهتراست از پنج گروه اصلی نان و غلات، گوشت، حبوبات، لبنیات و شیر و میوه سبزیجات در وعده های غذایی ماه رمضان استفاده شود.
دارابی ادامه داد: از غذاهای پرفیبر مانند میوه ها، سبزیجات، غلات و سبوس دار استفاده و سعی نمایید از گوشت های پرچرب و غذاهای آماده(فست فودها) استفاده نکنید.
وی توصیه کرد: افطار خود را با آبجوش و خرما شروع و از آب سرد ونوشابه گازدار در شروع افطار خودداری نماید.
دارابی تاکید کرد: توجه داشته باشید استفاده از آش رشته غلیط همراه با پیاز داغ حاوی روغن زیاد، غذای مناسبی برای افطار نیست.
کارشناس تغذیه شبکه بهداشت و درمان گچساران در پایان توصیه کرد: در فاصله افطار تا سحر سعی نمایید ۸ تا ۱۲ لیوان آب نوشیده شود.
هیچ دیدگاهی درج نشده - اولین نفر باشید