ساخت مدرسه در مناطق حاشیهنشین شهرهای کهگیلویه و بویراحمد از اولویتهای کاری آموزش و پرورش
مدیرکل آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به افزایش سالانه جمعیت حاشیهنشین شهرهای استان، بر توسعه فضای آموزشی در این مناطق تاکید کرد.
به گزارش سلام دنا؛ هادی زارعپور اظهار کرد: در سالهای اخیر شاهد افزایش مهاجرتها و حاشیهنشینی در کنار شهرها هستیم.
مدیرکل آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه مهاجرت، خالی شدن روستاها را در پی داشته است، افزود: افزایش مهاجرت و حاشیهنشینی نوعی آسیب اجتماعی است که اخیرا مورد توجه مسوولان قرار گرفته است.
وی، افزایش حاشیهنشینی را عامل ارائه نامناسب خدمات به مردم عنوان کرد و بیان داشت: این موضوع باعث شده تا خدمات شهری علیرغم همه تلاش مسوولان مربوطه به درستی در این مناطق انجام نگیرد.
این مسوول، عدم وجود فضای آموزشی مناسب را یکی از مهمترین مشکلات این مناطق دانست و بیان کرد: افزایش حاشیهنشینی باعث شده تا آمار دانشآموزان در این مناطق بالا رفته و با کمبود فضای آموزشی مواجه باشیم.
زارعپور با اشاره به تلاشهای انجام شده برای احداث فضاهای آموزشی در مناطق حاشیهنشین، گفت: در برخی از این مناطق مدارسی را احداث و یا در حال ساخت داریم.
مدیرکل آموزش و پرورش با بیان اینکه حدود ۱۶ منطقه حاشیهای در حومه شهر یاسوج قرار دارد، خاطرنشان کرد: سالانه حدود سه تا چهار هزار نفر به جمعیت دانشآموزی این مناطق افزوده میشود.
وی با اشاره به افزایش سالانه جمعیت حاشیهنشین شهرهای استان، بر توسعه فضای آموزشی در این مناطق تاکید کرد و اضافه کرد: ساخت مدرسه در این مناطق از اولویتهای کاری آموزش و پرورش و نوسازی مدارس است.
این مسوول با عنوان اینکه نه فضای آموزشی در سال جاری برای دانشآموزان مناطق حاشیهنشین ایجاد شده است، تصریح کرد: این تعداد شامل مدرسه شش کلاسه و هشت فضای پیش ساخته است.
زارعپور به وجود تعداد بالای مدارس تک دانشآموزی یا دو دانشآموزی در استان اشاره کرد و گفت: باید با فراهم آوردن زمینه مناسب و ارائه خدمات مطلوب در مناطق مختلف به خصوص روستاها از مهاجرت و افزایش حاشیهنشینی جلوگیری کنیم./فارس
هیچ دیدگاهی درج نشده - اولین نفر باشید