دلیل طغیان بیماری گوارشی سپیدان/ از منابع آب و غذای سالم و بهداشتی استفاده کنید
مهم ترین اقدام در پیشگیری و جلوگیری از بازگشت آن، رعایت بهداشت فردی و اجتماعی و استفاده از منابع آب و غذای سالم و بهداشتی است.
معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شیراز در خصوص طغیان بیماری گوارشی در شهرستان سپیدان، به منظور اطلاع رسانی عمومی گزارشی اجمالی را ارایه نمود .
به گزارش پایگاه خبری – تحلیلی سلام دنا؛ در این گزارش آمده است:
با توجه به وقوع بیماری در تعدادی از شهروندان سپیدان که در مورخ ۲۸ تیرماه سال جاری آغاز گردید، معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شیراز به عنوان یکی از سازمان ها و نهادهای بررسی کننده طغیان بلافاصله با حضور در منطقه اقدامات ذیل را انجام داد.
– بررسی روند زمانی شکایات و مراجعه بیماران به مراکز بهداشتی درمانی و بیمارستان شهرستان
– بررسی شیوع و چگونگی علائم بالینی بیماران مراجعه کننده
– بررسی اپیدمیولوژیک چند منطقه شهری به صورت خانه به خانه
– هماهنگی با واحدهای مرتبط درون دانشگاهی به منظور تعیین راه های احتمالی انتقال و منابع احتمالی
– توجه بیشتر واحدهای بهداشت محیط شهرستان و استان در نمونه گیری و آزمایشات میکروبی و کلرزنی و پایش میزان کلر باقیمانده در آب آشامیدنی مصرفی
– آماده باش آزمایشگاه های شهرستان و استان درخصوص انجام نمونه های بالینی ارسالی به منظور تشخیص عامل احتمالی
– هماهنگی با کمیته حوادث غیرمترقبه دانشگاه و واحد کاهش بلایای معاونت بهداشتی
– هماهنگی با واحد آموزش سلامت درخصوص ترغیب جامعه به رعایت بهداشت فردی و اجتماعی
تحلیل نهایی داده های حاصل از بررسی، احتمال تماس جمعیت وسیعی از ساکنین با یک منبع مشترک آلوده را در یک دوره زمانی کوتاه مطرح نمود حال به عموم مردم توصیه می نماییم؛ اکنون که اپیدمی در حال فروکش است، مهم ترین اقدام در پیشگیری و جلوگیری از بازگشت آن، رعایت بهداشت فردی و اجتماعی و استفاده از منابع آب و غذای سالم و بهداشتی است.
هیچ دیدگاهی درج نشده - اولین نفر باشید