دانشآموز کهگیلویه و بویراحمدی رتبه ۵ گروه علوم انسانی را کسب کرد/پایبند بودن بر عمل به برنامه، عامل اصلی رسیدن به موفقیت
دانشآموز دخترکهگیلویه و بویراحمدی رتبه ۵ گروه علوم انسانی را در منطقه ۳ کسب کرد.
به گزارش سلام دنا؛ سیده مینا کشاوز دانشآموز دبیرستان دخترانه شاهد یاسوج رتبه ۵ کنکور سراسری در گروه آزمایشی علوم انسانی را کسب کرد.
وی گفت: با توجه به میزان عملکردم در کنکور و سؤوالاتی که پاسخ دادم این نتیجه را پیشبینی میکردم.
کشاورز که متولد ۱۳۷۷ شهر یاسوج و آخرین فرزند خانواده با ۵ برادر و خواهر است گفت: پدر و مادر با حمایت؛ پشتیبانی؛ کمک به برنامهریزی نقش مهمی در این موفقیت داشتند.
وی گفت: توکل بر خداوند متعال- آرامش ناشی از اعمال دینی به ویژه نماز و روزه برای مطالعه-همت و اراده را عامل اصلی موفقیت خود میدانم.
این دانش آموز برتر کنکور گفت: از برخی کلاسهای کنکور استفاده کردم ولی تکیه بر کتابهای درسی و تستزنی مهمترین بخش فعالیت ۸ ساعته مطالعه من در شبانهروز بود.
سیده مینا کشاورز گفت: با تلاش و اراده و پایبند بودن بر عمل به برنامه عامل اصلی رسیدن به موفقیت است.
وی گفت: قصد دارم در رشته حقوق دانشگاه تهران ادامه تحصیل دهم.
کشاورز گفت: توصیه من به داوطلبان کنکور برنامهریزی- تکیه به کتابها و عمل به برنامه در مطالعه در سایه توجه به معنویات است.
سیدمحمدرضا کشاورز پدر وی که بازنشسته فرهنگی است هم گفت: بسیار خرسندم که تلاشهای وافر فرزندم باعث افتخاری برای مردم استانم شد و خداوند متعال را سپاسگزارم.
مملکت آذرنوش مادرش هم گفت: بسیار خوشحالم که زحمات دخترم نتیجه داد و به نوعی قدرشناسی والدینش را ثابت کرد.
بستگان و همسایگان این دانشآموز برتر کشوری با حضور در منزل آنها به وی تبریک گفتند.
انتهای پیام/فارس
هیچ دیدگاهی درج نشده - اولین نفر باشید