تعویق در سفر معاون اول رئیس جمهوری به کهگیلویه و بویراحمد
با توجه به اجرایی شدن برجام و بوجود آمدن برنامه های پیش بینی نشده برای اسحاق جهانگیری و شماری از وزیران، این سفر به روزهای آینده و حداکثر تا اوایل هفته آینده موکول شد.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد از تعویق چند روزه سفر معاون اول رئیس جمهوری به این استان خبر داد.
به گزارش پایگاه خبری-تحلیلی سلام دنا؛ سید موسی خادمی ضمن تبریک موفقیت های بدست آمده در عرصه سیاست خارجی و موضوع برجام به ملت ایران اسلامی، افزود: با توجه به اجرایی شدن برجام و بوجود آمدن برنامه های پیش بینی نشده برای اسحاق جهانگیری و شماری از وزیران، این سفر به روزهای آینده و حداکثر تا اوایل هفته آینده موکول شد.
وی بیان کرد: زمان سفر معاون اول رئیس جمهوری متعاقبا اعلام خواهد شد.
معاون اول رئیس جمهوری و شماری از وزیران قرار بود سه شنبه هفته جاری برای افتتاح چند پروژه مهم عمرانی و صنعتی و بررسی مشکلات کهگیلویه و بویراحمد به این منطقه سفر کنند.
فاز اول کارخانه آجر دهدشت و طرح بزرگ آبرسانی سه هزار و ۵۰۰ هکتاری از رودخانه زهره به دشت امامزاده جعفر گچساران از جمله پروژه های آماده بهره برداری در این سفر بود.
انتهای پیام/ایرنا
هیچ دیدگاهی درج نشده - اولین نفر باشید