
برگزاری کنگره ملی نان کامل در شیراز/ بررسی تأثیر نان کامل بر سلامت جامعه
مدیـران، پژوهشـگران و تولیدکننـدگان نـان در ایـن کنگـره گـرد هـم میآینـد تـا بـه تبـادل نظـر در خصـوص بهبـود کیفیـت نـان و ارتقـای سامت عمومـی بپردازنـد. بـا توجـه بـه رونـد افزایشـی بیماریهـای مزمـن و ضـرورت اصاح سـبک زندگـی، ایـن کنگـره میتوانـد نقـش مهمـی در آگاهی رسـانی و بهبـود تغذیـه جامعـه ایفـا کنـد.
رئیس نخستین کنگره ملی کنگره ملی نان کامل و فرآورده های غلات در نشست خبری با خبرنگاران و اصحاب رسانه فارس که به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی شیراز برگزار شد، از برگزاری این کنگره ملی نان کامل و فرآورده های غلات در روزهای دوازدهم و سیزدهم دی خبر داد.
به گزارش روزنما؛ دکتر «سید محمد مظلومی» با اشاره به اجرای موفق طرح تولید و عرضه نان کامل به صورت یارانه ای از بهمن 1401 در شیراز و همچنین اجرای طرح حمایت از بیماران سلیاک؛ برگزاری این رویداد را نیز گامی در راستای ارتقای سلامت جامعه و با تصویب کارگروه آرد، گندم و نان استان برشمرد.
دکتر «عبدالحمید مصلی نژاد» از برپایی 18 غرفه در حاشیه برگزاری این رویداد علمی خبر داد. دکتر «عنایت اله بریزی» مدیر علمی کنگره ملی نان کامل و فرآورده های غلات نیز گفت: در طی دو روز برگزاری کنگره، سخنرانی ها در 8 پنل تخصصی انجام خواهد شد؛ همچنین همزمان با برگزاری کنگره سه کارگاه فرمولاسیون و پخت نان کامل، کاربرد هوش مصنوعی در حوزه پژوهش های صنعت غذا و تغذیه در بیماران سلیاک برگزار می شود.
هیچ دیدگاهی درج نشده - اولین نفر باشید