افزایش امنیت غذاییِ مردم استان، نیازمند همکاری و تلاش همهجانبه است
استاندار کهگیلویه و بویراحمد، تاکید کرد: خوشبختانه آلودگیهایی ازجمله صنعتی و کشاورزی در استان ما کم است و باید از این فرصت به نحو بهینه استفاده کرده و زمینه امنیت غذایی سالم را برای مردم استان فراهم نماییم.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به نامگذاری هوشمندانه شعار بهداشتی سال، گفت: خوشبختانه آلودگیهای صنعتی و کشاورزی در استان ما زیاد نیست و باید از این فرصت برای بهبود وضعیت امنیت غذایی در استان به نحو بهینه استفاده کنیم.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی سلام دنا، موسی خادمی در در مراسم اختتامیه هفتهی سلامت، با تقدیر از زحمات دانشگاه علوم پزشکی در تحقق شعارهای سازمان بهداشت جهانی، اظهار داشت: شعار امسال که به نام ایمنی غذا از مزرعه تا سفره نام گذاری شده، شعاری هوشمندانه و دقیق است.
دکتر موسی خادمی افزود: شعار ایمنی غذا از مزرعه تا سفره کلیه فرایندهای تولید غذا یعنی از تولید تا مصرف را در برگرفته و اگر این فرایند به شکل درست و خوب اجرا نشود ما به هدف خود که همان سلامت مردم است نخواهیم رسید.
وی با بیان اینکه دولتها باید بر آنچه که مردم مصرف میکنند نظارت داشته باشند، تصریح کرد: این نظارت باید شامل نحوه نگهداری در مزارع، برداشت، انبارداری، حمل و نقل، نگهداری در مغازه و همچنین نگهداری در منازل، میبایست در یک زنجیره کامل مورد نظارت قرار داشته باشند.
رئیس شورای سلامت استان با اشاره به اینکه بخش عمدهای از امنیت غذایی ناشی از فعالیتهای جدید بشر به ویژه آلودگیهای صنعتی و کشاورزی است، تاکید کرد: خوشبختانه این آلودگیها در استان ما کم است و باید از این فرصت به نحو بهینه استفاده کرده و زمینه امنیت غذایی سالم را برای مردم استان فراهم نماییم.
وی در پایان با اشاره به اینکه استان کهگیلویه و بویراحمد جزء چهار استان ناامن غذایی است، ابراز امیدواری کرد: با همکاری همه نهادهای استانی، امنیت غذایی را ارزش قرار دهیم و آن را در استان تا سطح قابل قبولی افزایش دهیم.
هیچ دیدگاهی درج نشده - اولین نفر باشید