افتخار علمیٍِ کشوری دیگر؛برای پزشک متخصص و نام آشنای هم استانی!/دکتر هاشمی، رییس کمیته علمی کاشت حلزون شنوایی
دکتر سید بصیر هاشمی، با حکم معاون درمان وزارت بهداشت، به ریاست کمیته علمی کمیسیون کشوری کاشت حلزون شنوایی برگزیده شد.
دکتر سید بصیر هاشمی، رییس مرکز کاشت حلزون شنوایی فارس و از پزشکان متعهد و نام آشنای استان کهگیلویه و بویراحمد به سمت رئیس کمیته علمی کمیسیون کشوری کاشت حلزون شنوایی انتخاب شد.
به گزارش پایگاه خبری-تحلیلی سلام دنا به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شیراز، بر اساس حکم دکتر محمد آقاجانی معاون درمان وزارت بهداشت، دکتر سید بصیر هاشمی، معاون پژوهش و فناوری دانشگاه علوم پزشکی شیراز و رییس مرکز کاشت حلزون شنوایی فارس، به مدت یک سال مسئولیت ریاست کمیته علمی کمیسیون کشوری کاشت حلزون شنوایی را بر عهده خواهد داشت.
در حکم دکتر آقاجانی معاون درمان وزارت بهداشت، خطاب به دکتر سید بصیر هامشی آمده است: نظر به سوابق و تجارب ارزنده علمی و اجرایی جنابعالی، بر اساس بند۱ صورتجلسه کمیته علمی کاشت حلزون شنوایی، مورخ ۱۱/۵/۹۴ طبق رای کلیه اعضای محترم کمیته علمی، به مدت یک سال به عنوان رییس کمیته علمی کمیسیون کشوری کاشت حلزون شنوایی انتخاب می شوید. امید است با استعانت از درگاه الهی و با پیروی از قوانین و مقررات، در انجام وظایف محوله موفق باشید.
انتهای پیام/
هیچ دیدگاهی درج نشده - اولین نفر باشید