استقبال با شکوه مردم و مسئولان اجرایی کهگیلویه و بویر احمد از پیکر مطهر ۲ شهید گمنام
پیکر پاک و مطهر ۲ شهید گمنام دوران هشت سال دفاع مقدس در آستانه شهادت بانوی دو عالم حضرت فاطمه زهرا (س) و با استقبال با شکوه مردم و مسئولان اجرایی کهگیلویه و بویر احمد صبح امروز /سه شنبه/ وارد فرودگاه یاسوج شدند.
به گزارش سلام دنا؛ پیکر مطهر و مقدس این شهدا پس از استقبال رسمی و تشریفات نظامی در فرودگاه یاسوج در میان حضور پرشور و احساسات پاک اقشار مختلف مردم، خانواده های معزز شهدا و عاشقان و ارادتمندان به راه پرافتخار شهدا تا میدان شهر و ستاد کنگره شهدا تشییع شد.
تشییع کنندگان و عاشقان به خط سرخ شهادت در طول مسیر ۶ کیلومتری فرودگاه یاسوج تا ستاد کنگره شهدا با نثار گل و عطر افشانی از این ۲ مهمان گرانقدر استقبال کردند.
جوانان و نوجوانانی که با احساساتی پاک و شور و عشق وصف ناشدنی برای بوسه بر تابوت پیکر مطهر این ۲ آلاله سرخ اشک ماتم می ریختند نیز از جلوه های خاص و باشکوه این آیین بود.
نوای دلنشین «شهید گمنام سلام»از سوی نوحه خوانان و مداحان در طول مسیر نیز فضایی معنوی و روحانی همزمان با شمیم عطر حضور این ۲ آلاله سرخ به شهر یاسوج هدیه داده بود.
همچنین مادران داغدار با چشمانی اشک آلود از خانواده های معزز شهدا با در دست داشتن تصاویری از فرزندان شهید و همرزمان این ۲ کبوتر خونین بال آمده بودند تا بلکه مرهمی بر زخم های کهنه خود و یادی از آن دوران طلایی هشت سال دفاع مقدس را به نظاره بنشینند.
امروز و از ساعت ۱۵ عصر آیین شبی با شهدا همراه با نوحه خوانی و مداحی قرار است با حضور این ۲ شهید گمنام در حسینیه عاشقان ثارالله یاسوج برگزار شود.
پیکر پاک و مطهر این ۲ کبوتر خونین بال فردا در میان خیل عاشقان و اردتمندان شهدا از مقابل ستاد کنگره شهدا به سمت میدان هفت تیر یاسوج تشییع و در دانشگاه آزاد اسلامی واحد این شهر به خاک سپرده خواهند شد.
هیچ دیدگاهی درج نشده - اولین نفر باشید