تصویب ۱۰۰ میلیارد تومان برای ساخت جاده چرام به بنادر جنوبی کشور
اعتباری افزون بر ۱۰۰ میلیارد تومان برای ساخت جاده ارتباطی چرام به بنادر جنوبی کشور تصویب شده است.
رئیس کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی گفت: اعتباری افزون بر ۱۰۰ میلیارد تومان برای ساخت جاده ارتباطی چرام به بنادر جنوبی کشور تصویب شده است.
به گزارش پایگاه خبری-تحلیلی سلام دنا؛ غلامرضا تاجگردون افزود: این اعتبار از محل بودجه ملی و با تلاش مسئولان به تصویب رسیده است.
وی بیان کرد: مجوز ماده ۲۱۵ پروژه ساخت جاده ارتباطی چرام به بابامیدان برای آغاز عملیات اجرایی آن در سال ۹۴ تصویب شد. تاجگردون اظهار کرد: با اجرای این طرح جاده ارتباطی بنادر جنوبی کشور به استان اصفهان متصل خواهد شد.
وی عنوان کرد: خروج دهستان بویراحمد گرمسیری از بن بست ارتباطی، کاهش میزان تصادفات رانندگی و سهولت دسترسی مردم شهرستان چرام و زائران بی بی حکیمه (س) به زیرساخت های جاده ای از مزایای اجرای این طرح است.
تاجگردون ابراز داشت: کاهش مسیر بنادر جنوبی کشور به جاده اصفهان از دیگر مزایای اجرای این طرح خواهد بود.
نماینده مردم شهرستان های گچساران و باشت در مجلس شورای اسلامی افزود: اجرای این طرح از جاده ارتباطی روستای آبریگون شهرستان گچساران اغاز می شود.
تاجگردون با اشاره به در حال ساخت بودن جاده چهاربانده بابامیدان – گچساران – بهبهان به طول ۱۴۰ کیلومتر، گفت: امید است با اجرای این طرح ها روند توسعه جاده های ارتباطی مناطق جنوبی کشور به ویژه کهگیلویه و بویراحمد شتاب گیرد.
شهرستان ۱۲۰ هزار نفری گچساران در جنوب غربی کهگیلویه و بویراحمد قرار دارد.
انتهای پیام/ایرنا
هیچ دیدگاهی درج نشده - اولین نفر باشید