یک عمل جراحی مهم برای اولین بار در استان+جزئیات
جراح متخصص عمومی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج، از انجام عمل جراحی لاپراسکوپیک اسپلنکتومی(برداشتن طحال) برای اولین بار در استان کهگیلویه وبویراحمد خبر داد.
جراح متخصص عمومی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج، از انجام عمل جراحی لاپراسکوپیک اسپلنکتومی(برداشتن طحال) برای اولین بار در استان کهگیلویه وبویراحمد خبر داد.
به گزارش پایگاه خبری-تحلیلی سلام دنا؛ دکتر فرید مرادیان افزود: این عمل بر روی بیماری ۴۷ ساله که به بیماری ITP (بیماری کاهش شدید پلاکت های خون، از بین رفتن پلاکت ها در طحال به علت فعال شدن سیستم ایمنی خود بیمار بر علیه پلاکت ها) مبتلا بوده، صورت گرفت که با موفقیت انجام شد.
وی یادآور شد: در این بیمار درمان های دارویی پاسخگو نبوده، بنابراین با تشخیص پزشک معالج، جهت انجام عمل برداشتن طحال به بیمارستان شهید بهشتی یاسوج ارجاع داده که این عمل با موفقیت در این بیمارستان انجام شد.
دکتر مرادیان تصریح کرد: این نوع عمل جراحی لاپراسکوپی در تعداد محدودی از دانشگاهای علوم پزشکی کشور و غالبا دانشگاهای مادر انجام پذیر است، که با تلاش پزشکان متخصص جراحی عمومی و بیهوشی و با بهرگیری از نیروهای کار آمد در اتاق عمل این نوع عمل جراحی لاپراسکوپی که در زمره لاپراسکوپی پیشرفته محسوب می شود، در دانشگاه علوم پزشکی استان نیز انجام گرفت.
این جراح متخصص اضافه کرد: طی دوسال اخیر در دانشگاه علوم پزشکی(بیمارستان شهید بهشتی یاسوج) در زمینه توسعه اعمال جراحی لاپراسکوپی یا همان جراحی کم تهاجمی گامهای موثری برداشته که توسعه و پیشرفت این نوع اعمال به تجهیز تکمیل و آموزش های علمی لازم وفراهم نمودن امکانات پیشرفته تر نیازمند است.
برپایه این خبر؛ عمل های جراحی لاپراسکوپی از جمله برداشتن غده فوق کلیوی یا آدرنالین، برداشتن آپاندیس به وسیله لاپراسکوپی و انواع اعمال جراحی لاپراسکوپی تخمدان ها و لوله های رحمی نیز توسط این پزشک متخصص در بیمارستان شهید بهشتی یاسوج صورت گرفت.
انتهای پیام//
هیچ دیدگاهی درج نشده - اولین نفر باشید