کارگروه آرد و نان در بویراحمد تشکیل می شود/ کیفیت نان سؤال برانگیز است
فرماندار بویراحمد گفت: در صورتی که نان با کیفیت پخت شود و به مسائل بهداشتی و افزودنیهای مجاز توجه شود، بدون شک شاهد رضایت خاطر آحاد مردم خواهیم بود و مشکلات نیز برطرف خواهد شد.
فرماندار بویراحمد بر ضرورت تشکیل کارگروه آرد و نان در شهرستان تاکید کرد و گفت: با توجه به کیفیت پایین نان شاهد موج نارضایتی در شهرستان هستیم.
به گزارش پایگاه خبری-تحلیلی سلام دنا؛ هوشنگ یاریپور صبح امروز در جلسه ساماندهی آرد و نان شهرستان بویراحمد هدف از برگزاری این نشست را ساماندهی آرد و نان و کیفیت نان در شهرستان بویراحمد عنوان کرد و گفت: در جلسهای که هفته گذشته با تعاون روستایی داشتیم بخشداران و دهیاران از کیفیت نان و آرد گلایه داشتند که بر حسب ضرورت این جلسه را برای رفع مشکلات موجود برگزار کردیم.
فرماندار شهرستان بویراحمد با تاکید بر اینکه باید نوع پخت نان و بهداشتی بودن آن باید مورد توجه قرار گیرد، گفت: در صورتی که به این دو اصل توجه شود، بخشی از مشکلات حوزه آرد و نان که همواره مردم از این وضعیت گلایهمند هستند، رفع میشوند.
این مسئول با تاکید بر اینکه در کیفیت آرد و نان مشکل داریم و باید چارهای در این خصوص اندیشیده شود، گفت: با مصرف آردهای سبوسدار ۴۰ درصد بیماریهای گوارشی کاهش مییابد که انتظار میرود واحدهای خبازی به این مهم توجه کرده و نان با کیفیت پخت کنند.
یاریپور با ابراز تاسف از عدم پخت نامناسب آرد سبوسدار در شهرستان بویراحمد اذعان کرد: در صورتی که نان با کیفیت پخت شود و به مسائل بهداشتی و افزودنیهای مجاز توجه شود، بدون شک شاهد رضایت خاطر آحاد مردم خواهیم بود و مشکلات نیز برطرف خواهد شد.
وی با تاکید بر اینکه کیفیت آرد و نان بسیار مهم است، گفت: با توجه به پایین بودن کیفیت آرد در سطح بخشهای شهرستان بویراحمد بخشداران اعلام کردهاند که آردهای خریداری شده را تحویل میدهند.
این مسئول در ادامه با اشاره به موج نارضایتی در شهرستان بویراحمد تصریح کرد: باید چارهای درخصوص کیفیت نان اندیشیده شده و بررسی شود که مشکل کار از گندم، آرد، نوع پخت و کننده کار بوده که در صورت مشکل در هر بخش باید هرچه سریعتر مشکل برطرف شود.
مسئول ارشد اجرایی شهرستان بویراحمد با بیان اینکه نارضایتی عمومی نسبت به کیفیت پایین آرد به وجود آمده است، گفت: به منظور رسیدگی به وضعیت آرد و نان در شهرستان ضرورت دارد کارگروهی به همین منظور متشکل از اداره استاندارد، شرکت غله، معاونت دارو و غذا، مدیران فنی دو کارخانه آرد بویراحمد، صنعت، معدن و تجارت و معاون برنامهریزی فرمانداری نیز تشکیل شود و مشکلات این حوزه بررسی و نسبت به رفع آن اقدام شود.
یاریپور تصریح کرد: با تشکیل این کارگروه و مشخص شدن اعضای آن بر صدور مجوزها، نظارت بر نانواییها، کیفیت نان و مشکلات آرد نظارت میشود تا شاهد رضایت عمومی باشیم.
منبع: فارس
هیچ دیدگاهی درج نشده - اولین نفر باشید