مصرف بالای نمک، قند و چربی در سفره غذایی مردم
سرپرست دفتر بهبود تغذيه با بیان اینکه با تغذيه صحيح و درست 50 درصد بيماريهاي قلبي و عروقي و 30 درصد سرطانها قابل پيشگيري است، افزود: مصرف قند، نمك و چربي در سبد غذايي خانوادههاي خيلي بيشتر از ميزان توصيه شده است به گزارش سلام دنا؛ دكتر زهرا عبدالهي در نشست خبري هفته سلامت با […]
سرپرست دفتر بهبود تغذيه با بیان اینکه با تغذيه صحيح و درست 50 درصد بيماريهاي قلبي و عروقي و 30 درصد سرطانها قابل پيشگيري است، افزود: مصرف قند، نمك و چربي در سبد غذايي خانوادههاي خيلي بيشتر از ميزان توصيه شده است
به گزارش سلام دنا؛ دكتر زهرا عبدالهي در نشست خبري هفته سلامت با بيان اين مطلب گفت: يكي از ابعاد مهم خودمراقبتي رعايت تغذيه درست و صحيح است و اگر بتوانيم مردم را با اصول تغذيه صحيح آشنا كنيم، قطعاً قدم بزرگي را در ارتقاء و حفظ سلامت جامعه برداشتهايم.
وي در ادامه افزود: تغييراتي كه در الگوي غذايي مردم كشور اتفاق افتاده و منجر به شيوع اضافه وزن، چاقي و بيماريهاي غيرواگير مرتبط با تغذيه شده است، را ميتوانيم با اصلاح الگوي تغذيه كاهش دهيم.
دکتر عبداللهی با تاکید بر این که بايد فرهنگ غذايي و رفتارهاي صحيح غذايي از كودكي و مهدهاي كودك آغاز كرد، یادآور شد: ذائقهسازي و ايجاد عادات غذايي درست اگر از كودكي در آنها نهادينه شود، افراد در بزرگسالي قادر خواهند بود از خود درست مراقبت كنند.
مصرف بالای نمک، قند و چربی در سفره غذایی مردم
سرپرست دفتر بهبود تغذيه جامعه ضمن تاکید بر ضرورت مصرف اقلام غذايي اساسي مانند سبزيجات، ميوهها، شير و لبنيات ، در ادامه به تشریح برنامه های دفتر بهبود تغذیه جامعه در هفته سلامت پرداخت و گفت: پكيجهاي آموزشي در ارتباط با اصول تغذيهاي صحيح چاپ و براي آموزش مردم در سطح كشور توزيع شده است.
دکتر عبداللهی افزود: آمادگي كارشناسان تغذيه دانشگاههاي علوم پزشكي كشور از طريق شبكههاي بهداشتي كشور برای آموزش همگاني تغذيه به مردم از دیگر برنامه های این دفتر است.
وي از راهاندازي سايت آموزش همگاني تغذيه خبر داد و گفت: این سایت با هدف فرهنگسازي صحيح و اصلاح الگوي تغذيه در دوران سلامت و حتي در زمان بيماري، ارزيابي الگوي غذايي و نیز ارزيابي نمايه توده بدني و كنترل وزن راه اندازی شده است.
دكتر عبدالهي انتشار كتابچه رهنمودهاي غذايي ايران با توجه به فرهنگ و عادات بومي مردم كشور را جهت آموزش مردم از برنامههاي ديگر این دفتر در هفته سلامت ذكر كرد و گفت: هر كشور بايد يك راهنماي غذايي مطابق با فرهنگ غذايي بومي خود داشته باشد و مردم را در انتخاب سبد و سفره غذايي به گونهاي كه سلامت آنها حفظ شود توانمند سازد.
وي افزود: قطعات فرهنگسازي تغذيهاي يك مقوله بينبخشي است كه همكاريهاي همه جانبه تمام بخشها و سازمانهاي مرتبط با سلامت، صدا و سيما و اصحاب رسانه را ميطلبد. افزايش همكاري بايد در سطح وسيعتري تقويت شود و تا ارتقاء سطح سلامت مردم افزايش يابد.
هیچ دیدگاهی درج نشده - اولین نفر باشید