عامل اصلی روی آوردن مردم به ماهواره ها و شبکه های احتماعی، شخص رئیس صداوسیماست
اخبار اجتماعی – عامل اصلی روی آوردن مردم به ماهواره ها و شبکه های احتماعی، شخص رئیس صداوسیماست انتقاد اخير رييس قوه قضاييه به عنوان رييس قوهاي که مسئولان آن به طور عمده منسوب به جناح اصولگرا و بسيار نزديک به مواضع صدا و سيما هستند، نقطه اوج انتقادها به اين نهاد رسانهاي […]
اخبار اجتماعی – عامل اصلی روی آوردن مردم به ماهواره ها و شبکه های احتماعی، شخص رئیس صداوسیماست
انتقاد اخير رييس قوه قضاييه به عنوان رييس قوهاي که مسئولان آن به طور عمده منسوب به جناح اصولگرا و بسيار نزديک به مواضع صدا و سيما هستند، نقطه اوج انتقادها به اين نهاد رسانهاي است زيرا کمتر کسي انتظار داشت که آيت الله آملي لاريجاني با اين شدّت و حدّت از عملکرد صدا و سيما انتقاد کند.
جهتگيريهاي مغرضانه صداوسيما در چند سال گذشته عليه همه گروههاي رقيب اصولگرايان ( به ويژه اصلاح طلبان و اعتدال گرايان) و به توپ بستن مواضع و شخصيتهاي اصيل اين جناحهاي سياسي در قريب به اتفاق برنامههايش، موجب شده است تا اعتماد عمومي به اين رسانه پرخرج و انحصاري در سالهاي اخير سقوط بي سابقهاي داشته باشد.
هرچند ضرغامي تلاش کرده است تا با تقويت شبکههاي استاني و راه اندازي شبکههاي جديد و متنوع، تلويزيون را از ورطه بي مخاطبي نجات دهد اما هرگز نتوانسته است رضايت مخاطبان قهر کرده از رسانه ملي را تمام و کمال بازپسگرداند.
بايد تأکيد کرد که بخش قابل توجهي از مسئوليت رواج استفاده از کانالهاي ماهوارهاي مبتذل در کشور، رجوع گسترده به شبکههاي اجتماعي ناسالم و… و تبعات ناشي از استفاده از اين رسانهها همچون افزايش شمار طلاقها، سردرگمي اطلاعاتي و رسانهاي و… برعهده رييس رسانه ملي است.
رسانهاي که به واسطه ناهمگوني برنامههاي خود و عدم تناسب انها با نياز مخاطبان، عنوان «صدا و سيمان» را از مردم به عنوان لقب دريافت کرده است، بايد تغييرهاي بسياري را در ساختار وبرنامهسازيهاي خود لحاظ کند تا بتواند اعتماد از دست رفته را بازگرداند.صدا و سيما با بيش از 60 کانال تلويزيوني سراسري، برونمرزي، استاني و اينترنتي روزانه نزديک به 800 تا بيش از هزار ساعت، نياز به توليد برنامه دارد که براي توليد اين حجم برنامه بايد سرمايههاي هنگفتي صرف شود که اين رقم در ماه و سال سر به فلک ميکشد.
با اين حجم از گردش مالي در صدا و سيما بايد سؤال پرسيد که آيا جناحي عمل کردن، مصداق بارز استفاده شخصي از اموال بيتالمال و مصداق بارز غيرملي بودن نيست؟ بايد سؤال کرد که با اين حجم از درآمد و هزينه، دستآورد سازمان عظيم صدا و سيما در داخل و خارج از کشور متناسب با دخل و خرج است؟
آقاي ضرغامي در اين سال پاياني مسئوليتش بر صدا و سيما، بايد توجه داشته باشد که زد و بندهاي اقتصادي برخي افرادي که در دامن اين نهاد رسانهاي پرورش داده و بيزينسهاي کلاني که از اين طريق براي عدهاي جفت و جور شده دور از چشم مردم، مسئولان و رسانهها نخواهد ماند.
اخبار اجتماعی – ابتکار
اخبار مرتبط
تکلیف ساختوسازهای غیرمجاز در مازندران مشخص شد
هیچ دیدگاهی درج نشده - اولین نفر باشید