طرز تهیه کباب لبنانی
مواد لازم : بلغور گندم نصف پیمانه گوشت چرخ کرده ۴۰۰ گرم پیاز خرد شده نصف پیاز زیره نصف قاشق مرباخوری ماست چکیده یک قاشق غذاخوری روغن برای سرخ کردن مواد داخل کباب : روغن زیتون یک قاشق غذاخوری پیاز ریز خرد شده یک عدد کوچک دانه کاج خرد شده ۲ قاشق غذاخوری سیر له […]
مواد لازم :
بلغور گندم | نصف پیمانه |
گوشت چرخ کرده | ۴۰۰ گرم |
پیاز خرد شده | نصف پیاز |
زیره | نصف قاشق مرباخوری |
ماست چکیده | یک قاشق غذاخوری |
روغن | برای سرخ کردن |
مواد داخل کباب :
روغن زیتون | یک قاشق غذاخوری |
پیاز ریز خرد شده | یک عدد کوچک |
دانه کاج خرد شده | ۲ قاشق غذاخوری |
سیر له شده | یک عدد (حبه) |
فلفل قرمز، سیاه، پودر دارچین | از هر یک مقدار کمی |
کشمش پلویی خرد شده | یک قاشق غذاخوری |
گوشت چرخ کرده | یک کیلوگرم |
نمک | به اندازه کافی |
برگ گشنیز خرد شده | یک قاشق غذاخوری |
مواد سس تاهینی :
تاهینی( ارده ) | ۴ قاشق مرباخوری |
ماست چکیده | ۴ قاشق مرباخوری |
آبلیمو | کمی |
روغن زیتون | ۴ قاشق غذاخوری |
آب | ۳ قاشق غذاخوری |
سیر له شده | یک حبه بزرگ |
طرز تهیه :
بلغور گندم را ۳ بار بشویید، سپس نصف پیمانه آب جوش به آن اضافه کنید و روی آن را بپوشانید.
برای تهیه مواد داخل کباب، پیاز را در روغن تفت دهید، دانه کاج را اضافه کنید، سپس سیر، کشمش و گوشت چرخ کرده را اضافه کنید و تفت دهید. ادویه را اضافه کنید، زیر مواد را خاموش و گشنیز را به آن اضافه کنید.
بلغور گندم را آبکش کنید و کنار بگذارید.
در غذاساز، گوشت باقی مانده، پیاز و ادویه ذکر شده را مخلوط کنید.
مواد را به بلغور اضافه کنید و با دست ورز دهید، ماست چکیده را اضافه کنید.
مقداری از مواد بلغور را به دست بگیرید کمی صاف کنید و مقداری از مواد داخل را که تهیه کرده اید در داخل آن بریزید و کباب را ببندید. با بقیه مواد هم این کار را انجام دهید و به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال قرار دهید.
کباب ها را سرخ کنید.
تمامی مواد سس را با هم مخلوط و با کباب سرو کنید.
منبع : khorasannews.com
هیچ دیدگاهی درج نشده - اولین نفر باشید