طرز تهیه توپک های پنیری برای سفره افطار
به علت عدم نیاز به پخت و یا سرخ کردن، این غذا، غذایی ساده و در عین حال سالم و مناسب برای افطار کردن در ماه رمضان است. مواد لازم : پنیر فتا (پنیر صبحانه) ۵۰۰ گرم ماست چکیده خامهای ۱۰۰ گرم شوید و زیره ۵ قاشق غذاخوری مغز پسته ۵ قاشق غذاخوری مغز گردوی […]
به علت عدم نیاز به پخت و یا سرخ کردن، این غذا، غذایی ساده و در عین حال سالم و مناسب برای افطار کردن در ماه رمضان است.
مواد لازم :
پنیر فتا (پنیر صبحانه) | ۵۰۰ گرم |
ماست چکیده خامهای | ۱۰۰ گرم |
شوید و زیره | ۵ قاشق غذاخوری |
مغز پسته | ۵ قاشق غذاخوری |
مغز گردوی خرد شده | ۵ قاشق غذاخوری |
کنجد | ۵ قاشق غذاخوری |
روش تهیه :
پنیر فتا و ماست چکیده را به وسیله چنگال با هم خوب مخلوط کرده و به اندازه یک فندق از آن بردارید و در دست فرم دهید سپس در صورت تمایل میتوانید در شوید و زیره بغلطانید، این مواد برای افرادی که دارای چربی خون بالا هستند، مناسب میباشد. و یا اینکه توپهای پنیری را در مغز گردوی خرد شده، مغز پسته یا کنجد بو داده بغلطانید و کنار هم در ظرف قرار دهید و همراه نان و سبزی خوردن یا با چای میل کنید.
نکته تغذیهای :
به علت عدم نیاز به پخت و یا سرخ کردن، این غذا، غذایی ساده و در عین حال سالم و مناسب برای افطار کردن است. در ضمن وجود پنیر، ماست و مغزهای روغنی باعث بالا رفتن ارزش غذایی این افطاری میشود. شوید و زیره نیز برای افراد مبتلا به چربی و فشار خون بالا مناسب است.
منبع : zibasho.com
هیچ دیدگاهی درج نشده - اولین نفر باشید