سریع ترین و طولانی ترین آسانسور جهان ساخته میشود
اخبار علمی و آموزشی – سریع ترین و طولانی ترین آسانسور جهان ساخته میشود مهندسان در حال ساخت بلندترین برج جهان در شهر جده عربستان هستند که قرار است به سریع ترین و طولانی ترین آسانسور جهان مجهز شود. برج ” پادشاهی” در شمال جده که قرار است در سال 2018 به بهره برداری […]
اخبار علمی و آموزشی – سریع ترین و طولانی ترین آسانسور جهان ساخته میشود
مهندسان در حال ساخت بلندترین برج جهان در شهر جده عربستان هستند که قرار است به سریع ترین و طولانی ترین آسانسور جهان مجهز شود.
برج ” پادشاهی” در شمال جده که قرار است در سال 2018 به بهره برداری برسد به سریع ترین آسانسور جهان مجهز خواهد شد که می تواند 10 متر را در یک ثانیه طی کند.
با این آسانسور، کاربران می توانند تا 660 متر را در یک حرکت طی کنند؛ از این رو امکان بالا و پایین رفتن سریع از این ساختمان یک کیلومتری، وجود دارد.
“سنتری سورانتا” مدیر فناوری ساختمانهای بلند مرتبه در شرکت “کن” فنلاند و سازنده این آسانسور، گفت: کاربران این آسانسور از سفر بسیار سریع خود به بالای برج احساس تهوع و سرگیجه نخواهند کرد.
وی افزود: مهمترین حس ناشی از چنین حرکت سریعی به سوی بالا یا پایین، گرفتی گوش هاست چرا که سطح فشار در گوش داخلی و بیرونی برای سازگاری به این حرکت نیازمند زمان است.
سخنگوی کن گفت : وقتی با آسانسوری که چنین سرعتی دارد سفر می کنید لرزش های عمودی و عرضی، نویز و تغییرات فشار مهمترین عواملی است که باید در نظر گرفت.
وی افزود: در جدیدترین آسانسورها تلاش کردیم تا مطمئن شویم همه این عوامل تا جایی که امکان دارد به تعادل برسد تا تجربه لذت بخشی برای مسافران آسانسور فراهم شود.وی ادامه داد: تحقیقات ما نشان داد سرعت 10 متر بر ثانیه راحت ترین سطح برای سفر با آسانسور است و کاربران احساس ناخوشایندی نخواهند داشت.قرار است در آسانسورهای این ساحتمان از کابل های فیبرکربن فناورانه و فناوری “فرا ریسمان” استفاده شود فناوری که روزی آسانسورها را قادر می سازد یک کیلومتر را در یک حرکت بالا ببرند.
نمایی از برج پادشاهی (Kingdom) در جده
هر چه ساختمانها بلندتر می شوند، کابل های فولادی بیشتری باید برای حرکت امن و بی خطر آسانسورها به بالا و پایین کار گرفته شود.
استفاده از کابل های معمولی، معماران را در ساخت ساختمان های بلند مرتبه محدود می کند.
مثلا در یک آسانسور 500 متری ، سه چهارم انرژی لازم برای حرکت دادن یک آسانسور به وزن خود کابل ها اختصاص می یابد.این فاصله حداکثر فاصله ای است که کابل های معمولی می توانند بدون پاره شدن تحمل کنند.وزن و توانایی محدود فولاد برای خم شدن به معنای آن است که انرژی لازم برای فعالیت آسانسور با افزایش طول ساختمان، افزایش می یابد.
فهرستی از بلندترین برج های جهان
این شرکت فنلاندی مدعی است ریسمان ساخت آن، وزن کابل را تا 90 درصد کاهش می دهد و در نتیجه مصرف انرژی نیز کاهش می یابد.
این کابل جدید در آزمایشگاه این شرکت در یک معدن 333 متری آزمایش شده است. این ریسمان به گونه ای طراحی شده که در برابر خوردگی و پوسیدگی مقاوم است و هزینه های تعمیر و نگهداری را کاهش می دهد.عملیات ساخت و ساز بلند ترین برج جهان در جریان است و وقتی در سال 2018 به پایان برسد از سریع ترین و بلندترین آسانسور جهان نیز برخوردار خواهد بود.
قرار است در این برج، هتل، واحد های مسکونی ، واحدهای اداری و اماکن رصد گردان تعبیه شود. این ساختمان به 65 آسانسور و پله برقی مجهز می شود که از این بین هفت آسانسور دو اتاقه ساخت این شرکت فنلاندی است.
اخبار علمی و آموزشی – مهر
اخبار علمی مرتبط
بیماریهای غیرواگیر عامل60درصدمرگها حشرات چگونه مسیرخودراپیدامی کنند؟ زمان امتحانات و ثبت نام آن ها زمان برگزاری آزمون مهندسی حرفهای سرطان طی ۱۰ سال آینده ۳ برابر میشود ماساژ،راهی برای شناخت احساسات كودك
هیچ دیدگاهی درج نشده - اولین نفر باشید