در سنین ۳۵ تا ۵۵ سالگی از سنجش فشارخون غافل نشوید
با افزایش مصرف غذاهای حاوی کلسیم مانند لبنیات کم چرب، هم چنین پتاسیم و منیزیم، خطر بروز پرفشاری خون کاهش می یابد.
فوق تخصص نفرولوژی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج، گفت: با توجه به بروز این بیماری در سنین ۳۵ تا ۵۵ سالگی، باید به طور منظم فشارخون خود را اندازه بگیریم.
به گزارش پایگاه خبری – تحلیلی سلام دنا؛ دکتر رزینا عباسی لرکی ، افزود: پرفشاری خون، خطر ابتلا به بیماری های قلبی_عروقی را تا دو برابر افزایش داده و اهمیت ویژه این بیماری، تاثیر آن بر افزایش ریسک ابتلا به سایر بیماری ها است.
ژنتیک؛ عامل ابتلا به پرفشاری خون اولیه
وی با بیان اینکه عوامل ژنتیکی در ابتلا به فشارخون اولیه موثر هستند، اظهار کرد: این افراد در صورت وجود فاکتورهای محیطی، دچار بیماری فشارخون می شوند.
این عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج، تصریح کرد: پنج تا ۱۰ درصد بیماران مبتلا به فشارخون نیز در اثر وجود هورمون های زمینه ساز در بدن، به این بیماری دچار می شوند که پس از آزمایش و تشخیص، قابل کنترل است.
عباسی لرکی علاقه مندان به مصرف غذاهای شور را در معرض خطر ابتلا به پرفشاری خون برشمرد و ادامه داد: این افراد سریع تر و بیشتر از سایرین مبتلا به فشارخون بالا می شوند.
این فوق تخصص نفرولوژی، توصیه کرد: با افزایش مصرف غذاهای حاوی کلسیم مانند لبنیات کم چرب، هم چنین پتاسیم و منیزیم، خطر بروز پرفشاری خون کاهش می یابد.
بیماران مبتلا به فشارخون ورزش هوازی انجام دهند
عباسی لرکی با تاکید بر توجه ویژه بیماران فشارخونی به ورزش، عنوان کرد: ورزش های هوازی مانند دو، پیاده روی و دوچرخه سواری برای این بیماران اثرات مطلوب تری به دنبال داشته که باید پنج بار در هفته، هر بار به میزان ۳۰ تا ۴۵ دقیقه انجام شود.
وی خاطرنشان کرد: برخی از بیماران مبتلا به فشارخون بالا، نیازی به مصرف دارو نداشته و با تغییر سبک زندگی، می توان بیماری را کنترل نمود.
هیچ دیدگاهی درج نشده - اولین نفر باشید