خود مراقبتی، روشی برای کنترل نارسایی قلبی است
مدهترين علل مرگ و مير و کاهش کيفيت زندگی بيماران مبتلا به نارسايی قلبی، ريشه در عملکرد “خودمراقبتی” نادرست آنان دارد و کافی نبودن آگاهی ، ابتلاء به این بیماری ها را افزایش می دهد.
پزشک متخصص بیماری های داخلی با تاکید بر نقش “خودمراقبتي” بر کيفيت زندگي بيماران مبتلا به نارسايي توصيه کرد: خودمراقبتی به عنوان يکي از روش هاي اثربخش و غير دارويي، حائز اهمیت است.
به گزارش سلام دنا؛ دکتر حسین خواجه فرج افزود:نارسايی قلبی، يکی از شايع ترين بيماریهای مزمن در دنياست که هزينههای زيادی را بر زندگی مردم و سيستمهای بهداشتی تحميل مینمايد.
وی با بیان اینکه برای کنترل نارسايی قلبی، راهکارهای متعددی وجود دارد که خود مراقبتی يکی از اين روشهاست؛ تصریح کرد: عمدهترين علل مرگ و مير و کاهش کيفيت زندگی بيماران مبتلا به نارسايی قلبی، ريشه در عملکرد “خودمراقبتی” نادرست آنان دارد و کافی نبودن آگاهی ، ابتلاء به این بیماری ها را افزایش می دهد.
خواجه فرج تاکید کرد: با آموزش رفتارهای مناسب و بالا بردن آگاهی، می توان کیفیت زندگی این بیماران را بیشتر کرد.
اصلاح شیوه زندگی، راهی برای خود مراقبتی
خواجه فرج ادامه داد: اصلاح شیوه زندگی؛ یکی از رفتارهای خودمراقبتی است که در این زمینه، بیماران باید از مصرف غذاهای پرکالری و چرب، شور و روغن های جامد پرهیز نمایند.
وی با تاکید بر اهمیت ورزش برای این بیماران گفت: ورزش هایی مانند پیاده روی، شنا و دوچرخه سواری برای این بیماران توصیه می شود.
باسلام از زحمات دوستان گرداننده این صفحه تشکر میکنم.