ترویج فرهنگ قرآن در جامعه ضروری است
قرآن کریم قانون اساسی جامعه بشری است و شکل گیری تمام رفتارهای مذهبی، اجتماعی و اقتصادی مسلمانان نیز مبتنی بر مفاهیم قرآنی است.
معاون سیاسی، امنیتی و فرهنگی استاندار کهگیلویه و بویراحمد گفت: تمام ابعاد قرآن کریم باید به جامعه ارایه شود ولی تاکنون تنها بخش ناچیزی از این معارف ناب برای مردم تبیین شده است.
به گزارش خبرنگار ایرنا، فتاح محمدی روز دوشنبه در آیین تجلیل از برترین های مسابقات استانی قرآن کریم در یاسوج افزود: از آنجا که قرائت قرآن موجب تهذیب نفس انسان می شود بالاترین و برترین عبادت ها است.
وی بر لزوم نشر روزافزون مفاهیم ناب قرآنی و ترویج فرهنگ قرآن بین قشرهای مختلف مردم کهگیلویه و بویراحمد به ویژه نسل جوان تاکید کرد.
محمدی بیان کرد: یکی از فلسفه های مهم و اصلی تدوین معارف قرآنی حفظ کرامت انسانی است.
وی با اشاره به اینکه کرامت انسانی در سایه علم و عمل صالح محقق می شود، اظهار کرد: چنانچه قلم در خدمت کرامت انسانی قرار نگیرد موجب جهل و ظلمت انسان ها خواهد شد.
محمدی عنوان کرد: یاد گرفتن قرآن کریم، تدبر در آیات آن و عمل کردن به دستورات سعادت بخش این کتاب آسمانی جزو بهترین اعمال است.
وی ابراز داشت: قرآن کریم قانون اساسی جامعه بشری است و شکل گیری تمام رفتارهای مذهبی، اجتماعی و اقتصادی مسلمانان نیز مبتنی بر مفاهیم قرآنی است.
محمدی مهمترین فضایل قرائت قرآن کریم را شامل ازدیاد ایمان، تقویت باورهای دینی، ایجاد تواضع و فروتنی و برقراری امنیت و آرامش روحی و اجتماعی اعلام کرد.
وی افزود: حقانیت، هدایتگری، شفابخشی روحی و جسمی، برخورداری از تمام علوم و دانش ها، به روز بودن و قابل تغییر نبودن از ویژگی های اصلی قرآن کریم است.
هیچ دیدگاهی درج نشده - اولین نفر باشید