بهترین موادغذایی برای سیگاریها
بهترین موادغذایی برای سیگاریهابعضی موادغذایی میتوانند تاثرات مخرب سیگار را کاهش دهند؛براساس مرکز کنترل و پیشگیری از بیماریهای امریکا، کشیدن سیگار سالانه جان بیشتر از ۴۰۰،۰۰۰ نفر را در دنیا میگیرد. خودداری از مصرف سیگار خطر ابتلا به سرطانهای ریه و سکته را کاهش میدهد. همچنین داشتن یک رژیمغذایی سالم و متعادل به شما برای […]
بهترین موادغذایی برای سیگاریها
بعضی موادغذایی میتوانند تاثرات مخرب سیگار را کاهش دهند؛
براساس مرکز کنترل و پیشگیری از بیماریهای امریکا، کشیدن سیگار سالانه جان بیشتر از ۴۰۰،۰۰۰ نفر را در دنیا میگیرد. خودداری از مصرف سیگار خطر ابتلا به سرطانهای ریه و سکته را کاهش میدهد. همچنین داشتن یک رژیمغذایی سالم و متعادل به شما برای مقابله با این بیماریها کمک میکند. جای دادن برخی موادغذایی مفید برای سیگاریها در برنامهغذاییتان سلامت عمومی شما را ارتقا داده و آسیبهای وارد بر ریهتان را تخفیف میدهد.
موادغذایی سرشار از ویتامین C
ویتامین C آنتیاکسیدانی بسیار قوی است که در افراد سیگاری بسیار کم میشود. آنتیاکسیدانهایی مثل ویتامین C به از بین بردن رادیکالهای آزاد که سلولهای سالم ریوی را تخریب میکنند، کمک میکند. براساس موسسه لاینون پاولینگ، افراد سیگاری میبایست ویتامین C اضافه مصرف کنند. مردان سیگاری روزانه به ۱۲۵ میلیگرم و زنان سیگاری به ۱۱۰ میلیگرم ویتامین C نیاز دارند. این موسسه عنوان میکند که ویتامین C تاثیر ویتامین E بدن را نیز تقویت میکند.
موادغذایی سرشار از ویتامین C عبارتند از : طالبی، آب پرتقال، انبه، بروکلی و کلمپیچ.
موادغذایی سرشار از امگا-۳
سرطان ریه یکی از علل اصلی مرگ و ناتوانی در افراد سیگاری است. طبق تحقیقی که در سال ۲۰۰۵ توسط آژانس تحقیقات سلامتی انجام گرفت، مشخص شد که موادغذایی سرشار از امگا-۳ از ایجاد سلولهای سرطانی در ریهها جلوگیری میکند. موادغذایی سرشار از امگا-۳ عبارتند از: ماهی تن، دانه سویا، روغن زیتون، آجیل و دانهها.
چای سبز
چای سبز نوشیدنی بسیار سالم است که یک نوع آتیاکسیدان خاص به نام پلیفنول در خود دارد. طبق تحقیقاتی که در فوریه ۲۰۱۰ انجام گرفت، احتمال ابتلا به سرطان ریه در سیگاریهایی که چای سبز مصرف نمیکنند در مقایسه با آنهایی که حداقل یک فنجان چای سبز در روز مینوشند، ۱۰ برابر است.
میوهها
میوههای تیره رنگ مثل بلوبری (بلوبری نوعی گیاه گلدار با میوه ای توت مانند به رنگ آبی تیره یا بنفش است)، تمشک و پرتقال سرشار از آنتیاکسیدان هستند. مصرف موادغذایی حاوی آنتیاکسیدان به کاهش ابتلا به بیماریهای قلبی-عروقی کمک میکند. براساس گزارشی که در سال ۲۰۰۵ به چاپ رسید، بلوبری با فعالیت آنزیمی که آنزین تبدیلکننده آنژیوتانسین نامیده میشود و موجب آسیب رسیدن به رگهای خونی قلب میگردد، مقابله میکند. علاوه بر این، بلوبری میزان استرس اکسیداتیو را در بدن افراد سیگاری کاهش میدهد. استرس اکسیداتیو ایجاد سلولهای سرطانی و بیماریهای قلبی را افزایش میدهد.
منبع : mardoman.net
هیچ دیدگاهی درج نشده - اولین نفر باشید