بازدید دکتر چمن از حوزه بهداشت و درمان گچساران
سرپرست دانشگاه علوم پزشكي در ادامه به كلينيك مشاوره خانواده و بيماريهاي شهرستان گچساران رفت كه در اين كلينيك علاوه بر واحد ديابت، به بيماران مبتلا به ايدز و هپاتيت نيز ارائه خدمت ميشود.
سرپرست دانشگاه علوم پزشكي كهگيلويه و بويراحمد از مراكز ارائه خدمات بهداشت و درمان در شهرستان گچساران بازديد كرد.
به گزارش وبدا از ياسوج؛ بازديد دكتر رضا چمن از شبكه بهداشت و درمان گچساران، صبح روز گذشته با حضور در كلينيك زنان آسيبپذير اين شهرستان آغاز شد.
رئيس مركز بهداشت گچساران با بيان اينكه اين كلينيك با هدف ارائه خدمات بهداشتي و مشاورهاي به زنان در معرض آسيب شهرستان گچساران و مناطق اطراف اين شهرستان ايجاد شده است، گفت: هماكنون 139 نفر در اين مركز تحت پوشش قرار دارند و دو تيم سيار نيز براي شناسايي موارد جديد فعاليت دارند.
دكتر فرشاد رستمي افزود: زنان بيسرپرست و همسران زندانيان نيز در گروه هدف خدمات كلينيك زنان آسيبپذير شهرستان گچساران قرار دارند كه خدماتي از قبيل آزمايش رايگان ايدز و هپاتيت، تست پاپاسمير، خدمات مشاورهاي و وسايل بهداشتي به آنان ارائه ميشود.
به گزارش وبدا، سرپرست دانشگاه علوم پزشكي در ادامه به كلينيك مشاوره خانواده و بيماريهاي شهرستان گچساران رفت كه در اين كلينيك علاوه بر واحد ديابت، به بيماران مبتلا به ايدز و هپاتيت نيز ارائه خدمت ميشود.
مدير شبكه بهداشت و درمان گچساران اظهار كرد: واحد ديابت اين شهرستان با غربالگري و شناسايي بيماران مبتلا به ديابت، به آنان خدماتي مانند مشاوره تغذيه و روانشناسي ارائه نموده و متخصصان كليه، قلب و چشم نيز بيماران اين كلينيك را مورد معاينه قرار ميدهند.
دكتر ستار اسدپور با اشاره به خدمات مركز مشاوره بيماريهاي رفتاري گچساران نيز افزود: در اين مركز مبتلايان به بيماري ايدز و هپاتيت و افراد آسيبپذير، خدماتي از قبيل انجام آزمايش رايگان، معاينه پزشكي و مشاوره تلفني دريافت ميكنند.
وي در خصوص مركز متادوندرماني شهرستان گچساران نيز، گفت: اين مركز 80 نفر از معتادان را تحت پوشش قرار داده و ضمن انجام آزمايشهاي دورهاي و خدمات مشاورهاي براي اين افراد، به آنان وسايلي مانند سرنگ ارائه كرده و تيمهاي سياري نيز ضمن شناسايي موارد جديد، در خارج از مركز به افراد خدمات ارائه ميكنند.
بازديد سرپرست دانشگاه علوم پزشكي از بيمارستان شهيد رجايي
به گزارش وبدا؛ دكتر چمن ضمن بررسي مشكلات اين مراكز، از نزديك با نحوه خدمات آنان به مراجعهكنندگان آشنايي يافت و به عنوان آخرين مقصد خود در شهرستان گچساران، به بيمارستان شهيد رجايي اين شهرستان رفت.
مدير بيمارستان شهيد رجايي گچساران با بيان اينكه اين بيمارستان هماكنون با 184 تخت بستري به بيماران ارائه خدمت مينمايد، تصريح كرد: يكي از مشكلات اين بيمارستان، شلوغي بخش اورژانس بوده كه تا حدي ساماندهي شده و به دليل افزايش حجم كار در ساعات پاياني روز، از ساعت 14 تا 24، دو پزشك در اين بخش حضور دارند.
دكتر هايده حافظقرآن، اضافه كرد: درمانگاه سرپايي بيمارستان شهيد رجايي در حال احداث بوده و راهاندازي اين درمانگاه، نقش موثري در كاهش ازدحام بيماران در بخش اورژانس و افزايش كيفي خدمات اين بخش دارد.
وي راهاندازي راديولوژي ديجيتال را از جمله اقدامات مفيد و موثر صورت گرفته در اين بيمارستان عنوان كرد و گفت: با اين اقدام علاوه بر كيفيت بهتر تصاوير، صرفهجويي قابل توجهي نيز در هزينههاي بيمارستان صورت گرفته است.
سرپرست معاونت درمان دانشگاه علوم پزشكي كهگيلويه و بويراحمد نيز كه در اين بازديد دكتر چمن را همراهي ميكرد، ابراز داشت: يكي از پزشكان متخصص طب اورژانس استان به زودي به در اين بيمارستان حضور مييابد و شرايط بخش اورژانس را به صورت تخصصيتري مورد بررسي قرار ميدهد.
به گزارش وبدا؛ سرپرست دانشگاه علوم پزشكي كهگيلويه و بويراحمد نيز در جمع كاركنان بيمارستان شهيد رجايي گچساران، اظهار كرد: اين بيمارستان تغييرات محسوسي را نسبت به گذشته داشته و فضاي بيمارستان تا حد زيادي ساماندهي شده است.
كمترين كوتاهي در عرصه سلامت با جان مردم ارتباط دارد
دكتر رضا چمن تاكيد كرد: كمترين كوتاهي و اهمال در عرصه سلامت با جان مردم سر و كار دارد و بايد همواره بكوشيم با مديريت صحيح منابع، به سمت پيشرفت حركت كنيم.
وي رويكرد خدمات در عرصه بهداشت و درمان را مبتني بر حل مشكل و رفع چالشها برشمرد و افزود: بايد توانمنديهاي امروز را شناسايي كرده و بر همين اساس نيز عمل كنيم.
بر پايه اين گزارش، سرپرست دانشگاه علوم پزشكي كهگيلويه و بويراحمد در اين بازديد اورژانس را پيشاني خدمات درماني دانست و بر رايزني براي جذب اعتبار و احداث هرچهسريعتر درمانگاه سرپايي اين بيمارستان، تاكيد كرد.
هیچ دیدگاهی درج نشده - اولین نفر باشید