چگونه سرکه را طعم دار کنیم

چگونه سرکه را طعم دار کنیم

ممکن است شما هم از جمله افرادی باشید که از طعم سرکه لذت می برید.اما بهتر است سرکه های طعم دار را نیز امتحان کنید ما روش طعم دار کردن سرکه را به شما یاد می دهیم. شاید برایتان پیش آمده باشد درحالی‌که در کنار قفسه‌های مواد غذایی قدم می‌زنید، چشمتان به بطری سرکه پر

طرز تهیه ترشی انگور

طرز تهیه ترشی انگور

مواد لازم :  انگور سفید  2 کیلو گرم  سرکه  2 لیوان  نمک  2 قاشق غذا خوری طرز تهیه :انگورهای شسته شده را در ظرف مورد نظر ریخته و سپس سرکه و نمک را جوشانده و روی آن بریزید به طوری که سرکه روی مواد را کاملا بپوشاند در ظرف را بسته و در جای خنک

ترشی گوجه سبز

ترشی گوجه سبز

مواد لازم : گوجه سبز 1 کیلو  شکر  250 گرم  سرکه  2 پیمانه  دارچین  1 قاشق چایخوری طرز تهیه:سرکه، دارچین و شکر را داخل ظرفی ریخته روی حرارت قرار می دهیم تا بجوشد. بعد از جوشیدن گوجه سبز را به مواد اضافه میکنیم و اجازه می دهیم تا یکی دو جوش بخورد سپس از روی

نوشيدنی شير و انجير خشک

نوشيدنی شير و انجير خشک

مواد لازم :  شیر ۱ لیوان  انجیر خشک ۵ الی ۶ عدد  گلاب ۳ قاشق طرز تهیه :پس از اینکه انجیر را از وسط نصف کردید و سالم بود آنرا شسته و در شیر بریزید و دریک ظرف در دار به مدت یک الی دو روز در یخچال بگذارید وقتی کاملاً خیس خورد آن را

طرز تهیه مربای به

طرز تهیه مربای به

مواد لازم : به  4 عدد ( یک کیلوگرم )  شكر 1 الي 1/5 كيلو  آب به ميزان لازم  عرق هل و دارجين يا گلاب به میزان لازم  گردوي خرد شده  به ميزان لازم طرز تهیه :به را تكه تكه كرده و برشهاي نازكي به آن بدهيد و در آب و شکر بريزيد و روي

آخرین اخبار

css.php