علائم ظاهری استفاده از الکل

کارشناس بهداشت روان دانشگاه علوم پزشکی یاسوج گفت: مصرف الكل از شايعترين موارد مصرف مواد اعتيادآور در دنياست و خانواده ها باید از پایه پیشگیری را به فرزندان خود آموزش دهند. به گزارش سلام دنا، افزود: به دليل سهولت در دسترسي به الکل و خردهفرهنگهايي كه در جوانان وجود دارد، مصرف الكل افزايش يافته كه
کارشناس بهداشت روان دانشگاه علوم پزشکی یاسوج گفت: مصرف الكل از شايعترين موارد مصرف مواد اعتيادآور در دنياست و خانواده ها باید از پایه پیشگیری را به فرزندان خود آموزش دهند.
به گزارش سلام دنا، افزود: به دليل سهولت در دسترسي به الکل و خردهفرهنگهايي كه در جوانان وجود دارد، مصرف الكل افزايش يافته كه اين موضوع بايد به عنوان زنگ خطري مورد توجه قرار گيرد.
وی در خصوص اثرات مصرف الکل بر سلامت و روان فرد، تصریح کرد: علایم ظاهری استفاده از الکل، لرزش و ارتعاش دست، سوء هاضمه، بی اشتهایی، ناتوانی جنسی، غش، تشنج و بیهوش شدن، از دست دادن حافظه و تمایل فزاینده به ایجاد تصادفات منجر به جرح است ، که علاوه بر این ترس و افسردگی، عدم تمرکز حواس و اختلال در خواب طبیعی از دیگر عوارض آن بوده است.
استفاده از الکل صنعتی و الکل متانول موجب کوری، اغما و حتی مرگ می شود
رحمانی اضافه کرد: گاه نيز ديده ميشود كه برخي به دليل ناآگاهي يا وابستگي شديدشان به الكل اقدام به مصرف الكل متانول يا همان الكل صنعتي ميكنند كه موجب كوري، اغما و حتي مرگ ميشود.
وابستگي به الكل، عكس وابستگي به مواد اعتيادآور است
وي با بيان اينكه وابستگي به الكل عكس وابستگي به مواد اعتيادآور ديگر است، گفت: وقتي مواد مصرف ميشود، فرد به تدريج دوز آن را افزايش ميدهد ولي در الكل همان ميزان اوليه موجب ايجاد مستي در فرد ميشود؛ ولي به علت عادت در خوردن ميزان مصرف افزايش مييابد.
رحمانی اضافه کرد: اگر فردی پس از مصرف طولانی و زیاد الکل، ناگهان آن را قطع کند و یا مقدار مصرف آن را کاهش دهد، دچار علایم ترک می شود.
وی افزود: این علایم شامل عرق کردن مداوم و زیاد، افزایش ضربان قلب، لرزش شدید دستها، بیخوابی، تهوع و استفراغ، توهمات شنوایی و بینایی و تشنج است.
این کارشناس بهداشت و روان به نقش خانواده در اين مباحث اشاره كرد و افزود: در روايتهاي دين اسلام اشاره شده كه اثر شراب در 7 نسل در خانوادهها باقي ميماند.
رحمانی با بیان اینکه خانواده در اين زمينه يك نقش كليدي دارد و بايد از پايه اقدام به پيشگيري کرد، تاکید نمود: آموزش به خانوادهها در اين زمينه ميتواند بسيار مؤثر بوده که در زمینه ایفای این نقش؛ رسانهها به خصوص صدا و سيما در اين زمينه انكارناپذير است.
برچسب ها :خدیجه رحمانی ، دانشگاه علوم پزشکی یاسوج ، سایت خبری کهگیلویه و بویراحمد ، سلام دنا ، سلامت ، علائم ظاهری استفاده از الکل
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 1 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰