کد خبر : 61066
تاریخ انتشار : سه شنبه ۱ آذر ۱۴۰۱ - ۱۹:۱۶

ساخت ۴هزار واحد مسکونی ویلایی نهضت ملی مسکن در فارس

ساخت ۴هزار واحد مسکونی ویلایی  نهضت ملی مسکن در فارس

مدیرکل راه و شهرسازی فارس گفت:۴۰۰۰ واحد طرح نهضت ملی مسکن در استان به صورت ویلایی ساخته می شود. محمودرضا طالبان با بیان اینکه از چهار میلیون مسکن وعده داده شده دولت در قالب طرح نهضت ملی مسکن، ۲۴۰ هزار واحد سهم استان فارس است، افزود: تاکنون ۴۲۰ هزار متفاضی در فارس ثبت نام کرده‌اند

مدیرکل راه و شهرسازی فارس گفت:۴۰۰۰ واحد طرح نهضت ملی مسکن در استان به صورت ویلایی ساخته می شود.

محمودرضا طالبان با بیان اینکه از چهار میلیون مسکن وعده داده شده دولت در قالب طرح نهضت ملی مسکن، ۲۴۰ هزار واحد سهم استان فارس است، افزود: تاکنون ۴۲۰ هزار متفاضی در فارس ثبت نام کرده‌اند که پس از پالایش، ۱۴۲ هزارنفر مشمول هستند. طالبان با بیان اینکه فارس ١٠ درصد از مجموع کل واحد‌های طرح نهضت ملی مسکن را به خود اختصاص داده است و از این حیث رتبه اول را در کشور دارد، عنوان کرد: از مجموع ١۴٢ هزار واحد پیش‌بینی شده در فارس، ٧۵ هزار واحد مربوط به شیراز، ٣٢ هزار واحد مربوط به شهر‌های بالای یکصد هزار نفر جمعیت (مرودشت، فسا و جهرم) و ٣۵ هزار واحد هم مربوط به شهر‌های زیر یکصد هزار نفر جمعیت است. او ادامه داد: اخیرا با دستور رئیس جهمور، برای شهر‌های زیر ۵٠ هزار نفر جمعیت ساخت دو طبقه‌ای‌های دو واحدی در دستور کار قرار گرفته و برای شهر‌های بین ۵٠ تا ١٠٠ هزار نفر جمعیت نیز دو طبقه‌ای‌های چهار واحدی پیش‌بینی شده و برای شهر‌های بالای صد هزار نفر جمعیت آپارتمان سازی تا هشت طبقه پیش‌بینی شده است.
او افزود: مقرر شده است که در همه شهر‌هایی که زمین به میزان مورد نیاز وجود دارد، ویلاسازی به قطعات ٢۵٠ تا ٢٧٠ مترمربعی انجام شود که تاکنون حدود ۴۰۰۰ واحد به صورت ویلاسازی تعریف شده که در اختیار مردم قرار می‌گیرد. مدیرکل راه و شهرسازی فارس گفت: عملیات اجرایی ساخت ٢٠ هزار واحد از طرح نهضت ملی مسکن در فارس آغاز شده که طی هفته گذشته و با حضور وزیر محترم راه و شهرسازی کلنگ عملیات اجرایی بیش از ۴٠ هزار واحد دیگر به زمین زده شد.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

آخرین اخبار

css.php