نیازمندیهای حوزه سلامت بخش زیلایی از زبان مدیرکل بیمه سلامت استان

به گزارش روابط عمومی اداره کل بیمه سلامت استان، دکتر کیان دهراب پور به همراه تیمی از اداره کل بیمه سلامت استان و شبکه بهداشت و درمان شهرستان مارگون روز چهارشنبه پنجم مرداد ماه از مراکز جامع خدمات سلامت پوله و موشمی زیلایی بازدید و از نزدیک روند اجرای بیمه روستایی این مراکز را مورد

به گزارش روابط عمومی اداره کل بیمه سلامت استان، دکتر کیان دهراب پور به همراه تیمی از اداره کل بیمه سلامت استان و شبکه بهداشت و درمان شهرستان مارگون روز چهارشنبه پنجم مرداد ماه از مراکز جامع خدمات سلامت پوله و موشمی زیلایی بازدید و از نزدیک روند اجرای بیمه روستایی این مراکز را مورد پایش قرار داد.
دکتر کیان دهراب پور در این بازدیدها، ضمن تشکر از خدمات و زحمات حوزه معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی، مدیریت شبکه بهداشت و درمان شهرستان مارگون و کارکنان مراکز مرتبط در بخش زیلایی؛ خواستار این شد که در راستای خدمت بهتر و کاملتر به مردم منطقه و جلوگیری از مهاجرت، اقدامات لازم در راه اندازی واحد دندانپزشکی مرکز موشمی، استقرار کامل پزشک در مراکز مرتبط، خرید امکانات آزمایشگاهی، تکمیل و تجهیز خانه جدید پزشک در مرکز درمانی موشمی، استقرار امکانات سونوگرافی و حضور پزشک متخصص زنان در چند روز از ماه و … هر چه سریعتر از طرف دانشگاه علوم پزشکی یاسوج صورت گیرد.
ایشان بیان نمود؛ پرداخت به موقع و کامل اعتبارات بیمه روستایی از طرف اداره کل بیمه سلامت استان در صورتی انجام پذیر می باشد که زیرساخت های لازم بهداشتی و درمانی در مراکز مرتبط فراهم شده باشد ولی با همین حال، همکاری های لازم از طرف اداره کل بیمه سلامت استان صورت می گیرد.
مراکز پوله و موشمی زیلایی دو مرکز از ۶۸ مرکز جامع خدمات سلامت استان می باشد که به بیش از ۷۵۰۰ مردم منطقه خدمت می دهد.



برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰